Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VH

ODS jsem nikdy nevolil. Ale volit ANO?  Jaké má cíle. S kým půjde stana, která prohlauje, že s nikým (a přitom ví, že bez ní žádná koalice nebude)? Nejspíše s každým. Pokud ne, jak prosadí byť jen část svého programu?  Jak dlouho bude trvat, než se nesourodý slepenec rozpadne na LIDEM II, III, IV?  A rozpadne se, na to vezměte jed.

0 2
možnosti
HM

velice se mýlíte pane!! ..paní Němcová je dle mého názoru jedním ze světel a stavebních kamenů dalšího vývoje v ODS......o tom, jak "září" v té ostatní šedi...má naději bez velkých otřesů vrátit ODS opět svůj potenciál ...držíme palceR^

2 3
možnosti
DD

Smajlíky nerad používám, skoro vůbec. V případě tohoto příspěvku ale musím.

8-o8-o8-o

;-D;-D;-D;-D;-D;-D

2 1
možnosti
LC

Už před mnoha lety jsem tvrdil jedno , s nepořádky , se špatnými zákony , se špatným soudnictvím v naší zemi , ale i obecně , budou schopní hnout jenom podnikatele a zbohatlíci ve spolupráci s ČSSD a levici , až jim tento stav začne překážet v legálním podnikání , až budou potřebovat , aby soudy pracovaly spravedlivě , dle zákonů , aby v této zemí nastalo klíma pravního státu . Zdá se , že toto se blíží a v příštích volbách ( ne ještě v těchto předčasných ) nastane stav , že se spojí lidí , kterým konečně půjde o stát a o občany. ODS a TOP 09 to určitě nebudou .:-P:-P

3 0
možnosti
SN

:-)  Právě to poslouchám ze záznamu: Němcová opravdu svými proslovy září !!!!  R^R^R^

3 0
možnosti
DD

Jako hvězda jasná. Na konci tunelu. Stavební kámen naší demokracie. Prostě poklad. Už jenom bez velkých otřesů - vykopat.

3 0
možnosti
Foto

Není ten titulek ironický až moc? Jsem taky bývalý volič ODS, i teď si pořád nechávám 5% možnosti, že ji budu volit zítra - pro případ, že by to vypadalo, že se nedostane do sněmovny, což by byla škoda - ODS jsem přestala volit v době, kdy začal v Praze řádit Pavel Bém.

Ale myslím, že jste nespravedlivý - Miroslava Němcová a Jaroslav Kubera jsou dne sprakticky jedinými lidmi z ODS, kteří by pro mě byli důvodem ji volit. Ona to rozhodně nemá lehké - vůči voličům, ale ani ve své vlastní straně.

Četla jsem Váš blog ve spěchu, čili se omlouvám, jestli jsem to špatně pochopila - ale pokud je pro Vás východiskem Andrej Babiš, tak to je hodně naivní očekávání. Dopadne stejně jako VV, jen o něco déle, protože intelektuální potenciál jeho kandidátů je samozřejmě daleko vyšší než tomu bylo u VV. Ale jestli si myslíte, že Babiš jde do politiky kvůli blahu voličů - to Vám závidím. Já mu nevěřím, z mnoha důvodů - populista, člen KSS, velmi pravděpodobně spolupracovník StB, člověk ostentativně opovrhující malým a středním podnikáním - bylo by toho hodně. Rv[>-] JK

4 4
možnosti
TK

Dobrý den. Děkuji za reakci na můj příspěvek. Ve spoustě věcí se shodneme, v lecčem to vidím jinak. Ale to je samozřejmé a je to v pořádku. Skutečně jsem pro ANO. Vůbec nejsem přesvědčen, že to chce dělat pan Babiš pro blaho nás voličů. Mě stačí, když tady budou jasná prvidla. Mě stačí, když budou skutečně demokratická a budou se dodržovat. Je mi jasné jedno. Pokud někdo (tedy A.Babiš) tady odevzdává tak vysoké daně do státní pokladny, rád by věděl co se s nimi děje. Jsem nakloněn názoru, že pokud se ušetří ve státním rozpočtu, výhledově, nemalé prostředky, sníží se i odvody státu. Kdo na tom vydělá? Já možná se svým příjmem něco okolo pár korun. A.Babiš se svými příjmy něco okolo stovek tisíců a i více. A stít serioznost, funkčnost a sniížení zadluženosti. A proto ho mám, jako dobrého správce svých výrobních prostředků, odepsat?

KSS a Stb je téma, které mě trápí. Vím že byl v KSS. Nevím, a neví to oficiálně nikdo, že byl agentem Stb.

Nedávno jsem narazil na zajímavé pojednání - cituji -

Podle Eringera měla Klause roku 1962 naverbovat StB (krycí jméno „Vodička“), aby donášel na své spolužáky z VŠE. Dva lidé z jeho nejbližšího okruhu prý byli kvůli svým neloajálním postojům vůči KSČ ze studia vyloučeni. Bývalý vyšetřovatel CIA ovšem neuvádí žádná jména. Klaus měl poté udávat lidi politicky aktivní za „pražského jara“ 1968. Není však známo, že by se v tehdejších událostech nějak transparentně angažoval. Zhruba v půli 70. let měl z týchž důvodů infiltrovat disidentské kruhy v bývalé ČSSR.

I této zprávě se nechce věřit. Proto ji nechme těm, kteří takové věci vyšetřují. Možná se budeme divit. Možná to je absurdní blábol.

Závěr proč já Ano? Prostě mě zklamali stávající politici svými planými sliby, svými nehezkými koalicemi a opozičnímy smlouvami. Jsem možná idealista. Ale chci ještě jednou uvěřit, že někdo nastaví pravidla, znovu podotýkám na demokratické bázi, a zasadí se o jejich dodržování. Pokud ne, tak je pošleme do pryč jako dnes.  Hezký den. A dobrou volbu.

2 0
možnosti
OT

Pod tohle se podepisuji a to jsem v místě bydliště ODS zakládal!!!

7 1
možnosti
  • Počet článků 109
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 878x
Občas je dobré se ozvat.

Seznam rubrik