UFO detailně vyfoceno při výtvoru obrazce v obilí, světová senzace

Horečná diskuze o mimozemské inteligenci se vede již pár desítek let. Pro některé jsou důkazy jasné, ale skeptici požadují alespoň jeden moderní ostrý snímek. ,,Skeptikům konečně spadne brada", uvedl český ufolog Tomáš Chmelař. Snímek létajícího předmětu nad obrazcem v poli je dokonale ostrý.

ufolog Tomas Chmelar

Snímek byl vyfocen ve Středočeském kraji u města Louny, u kopce  Raná. Na snímku je jasně a zřetelně viditelný aerodinamický létající předmět a jistě může za pravidelný a přesný, záhadou obestřený obrazec v nedalekém poli. Co obrazec znamená, to se prozatím můžeme jen domnívat. Nejspíš nějaké hlubší poselství. Nějakou radu, či co si o nás Ti druzí myslí.

 Na fotce je zřetelně viditelný malý druh zřejmě nějakého fůzního hiper kluzáku. Jde o pokročilou technologii, protože není viditelný žádný rotor či raketový pohon a přesto se kluzák vznáší. Aerodinamický tvar jen potvrzuje vyspělost civilizace. Nejúžasnější ale na všem je, že je vidět i ,,návštěvník" a můžeme si všimnout, že tak často vyobrazení návštěvníků v zelené barvě je nakonec pravdivé. Tělo je pokryto druhem tekutého kovu, ale hlava je jasně zelená. Nádhera, nádhera ... neuvěřitelné...

 

Více zajímavých informací najdete na webu pro kutily: http://uinvent.eu/

 

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Tomáš Chmelař | pátek 30.5.2014 20:00 | karma článku: 20,11 | přečteno: 1666x