Káva je na hov...no!

Po celém světě se dnes a denně sbírají data všelijakého ražení. Z různých statistik a studijí lze vyčíst které slovo se nejvíce používá, která barva je nejoblíbenější, že více lidí zemře na rozbití hlavy kokosovým ořechem než na uštknutím hadem a podobně. Co by se asi dalo vyhrabat o kávě?

viscojis.cz

Na internetu je toho spousta. Cifry se předhání v tisících tunách spotřeby kávy, v neuvěřitelných cenách za speciální druhy kávy, v počtu dětí otročících pro pohodlné usrkávání kávy v teple našeho domova. Dokonce jsem našel i příběh o vzniku webkamery, která vděčí právě kávě. Hodně zajímavý příběh a určitě si ho na webu snadno najdete.

 

Nicméně já bych chtěl mluvit o mém miniprůzkumu. To jsem takhle seděl v čajovně s kamarádkou a u vedlejšího stolu se rozvedla debata poměrně mladého středostudenstva ....

,,Ty fakt jako nepiješ kafe jo? "

,,No nepiju. A k čemu to pít. Kafe je na hovno, to si raději dám Redbula"

,,Hele, víš že ale když si dám ráno kafe, tak že se mi chce hned na záchod?

  Počkejte holky, vy se smějete, ale vážně, co vy. "

 

.........................

 

Samozřejmě že si přesně nepamatuji jak to říkaly slovo od slova, ale nakonec se 4 holky a 2 chlapci shodli na tom, že ranní káva opravdu podporuje ranní stolici. A to v poměru 4 hlasy pro, na jednoho to účinek nemělo a ta poslední kafe nepila.

Mě to prostě přišlo jako zajímavé prdlé téma.

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Tomáš Chmelař | středa 14.5.2014 14:45 | karma článku: 6,74 | přečteno: 522x