Přednáška RNDr. Marian Kechlibara o Německu víc než pravdivá.

Ke konci listopadu jsem se zúčastnil velice zajímavé přednášky p. Kechlibara na téma Německo, kam kráčíš. Bylo to velice zajímavé, poučné a bohužel i víc než pravdivé. Tak pravdivé, až je to mrazivé.

Pan RNDr. Marian Kechlibar měl více než padesátiminutovou přednášku, ve které se pokusil vysvětlit současnou imigrační politiku našeho souseda a z toho plynoucí rizika a možné důsledky nejenom pro Německo či naši zemi, ale pro celou Evropu.

A zajisté se sešli samí nacisté a rasisté :) Sluníčka by byli v šoku, jak vypadají nacisté v dnešní době :). Staré babičky, tátové atd.

Jedním tématem bylo například vliv obří vlny arabů a s ním vznikající sexuální napětí. Drtivá většina jsou muži mladého věku + jejich naprosté pohrdání ženami = budoucí útoky na německé ženy. Víc nebudu psát, opět se mě nechce. Jsem tak zhnusenej, protože dneska když to píšu, byla zrušena facebooková stránka IVCRN. Pár dní po lovu na ženy v Německu a dalších zemích Evropy, se zruší stránka chránící demokracii a práva žen....Opravdu chce se mi jen říct, Evropo, kam kráčíš a kam dojdeš. A hlavně proč? Proč jdeš tímto směrem? Směrem, kde šipka vede k samozničení. Islámský stát verbuje své bojovníky přes facebook, to nevadí....

Zde se i vy naivní sluníčka podívejte na přednášku o Německu a laskavě se už proberte. Islám zničí i vás... Je na čase se opravdu probrat už.

https://www.youtube.com/watch?v=cGtto0rjmqM&app=desktop

 

 

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Tomáš Bubenik | čtvrtek 21.1.2016 10:36 | karma článku: 18,08 | přečteno: 292x