Postupná islamizace Evropy dosahuje vrcholu a naši politici posílají opozici do vězení.

Islamizace Evropy a zničení našeho světa má několik fází. Po obvinění pana Konvičky mám oprávněné obavy, že jsme skoro v závěrečné fázi. Mnoho času již nezbývá. Naši politici mají bohužel stejný cíl - zničit naši zemi.

Již mnoho měsíců si kladu otázku, co bude zatím jen s miliónem takzvaných uprchlíků v Německu. ( nechci domýšlet, až jich tam bude třeba deset milionů ). Co tam budou dělat? Jak budou trávit volný čas? Kde budou brát peníze na dovolenou? Budou jejich děti sportovat? Budou jim dávky stačit na život, který si bez práce vysnili? Co budou vůbec dělat v germánské zemi, když neumí německy? Je mnoho otázek, které spojuje jedna odpověď - radikalizace.

Asi většina z těchto ekonomických migrantů, místo toho, aby bojovali za svoji zemi, nebo odešli se svojí rodinou do nejbližší země, se rozhodla jít až do dalekého Německa a Švédska. Proč až na sluníčka všichni víme :). S pomocí překupníků lidí si vysnili, jak krásný život budou mít. Bez práce budu mít dům, každá Němka mě bude chtít. Bohužel, po pár měsících života v Německu jim dojde, že peníze, které dostávají od státu jim nestačí k jejich vysněnému životu. Ne, nemám velký dům, ne nemám velkou televizi, auto. Ježiš já musím pracovat. Budou na okraji společnosti. Bez řeči, kterou neumí, a ani se naučit nechtějí, budou ztraceni a odkázáni na přídavky, které se ale budou jen zmenšovat. Co teď?

Zajdou do mešity, kde nějaký šikovný ímán, bude jen pokračovat v tom, co si každý den čtou na internetu, či poslouchají v rádiu Allah Akbar. Saudská Arábie místo toho, aby se postarala o uprchlíky, radši vyslala požadavek na postavení 200 mešit, jak milé, že. ( možná by bylo lepší místo stavění plotu u hranic s Irákem ty peníze věnovat na ukončení válek.. ale ropa je ropa...). Milí muslimové, podívejte se, jak se k vám Evropa chová!. Jste na okraji společnosti, posmívají se vám. Nemáte život, jaký jste chtěli mít a za to může Německo. Jste chudí, podívejte se na ty lidi venku, jaké mají auta, jejich děti jaké mají hračky.  V mešitách se budou radikalizovat, utvrzovat v tom, že se musí pomstít společnosti, která je nepřijala. ( nebudu psát o tom, že oni už do Evropy přišli s tím, že se ne oni, ale my musíme přizpůsobit ).

Jak Německo zvládne několik miliónů naštvaných a zdeprimovaných unuděných muslimů, je jen otázka. Ale asi každý tuší, že to nebude jednoduché. A pravděpodobně to pár domácích bude bolet...Je to jen otázka času.

Islamizace má několik fází. My se nacházíme bohužel v posledních fázích.

1) muslimové přichází do Evropy. Původní obyvatelé neví co od nich čekat, mnozí je vítají a omlouvají se za hříchy minulosti. Vlastenci upozorňující na možná nebezpečí jsou nazýváni rasisty atd.

2) vznikají první výrazně muslimské oblasti, kebaby, prodejny atd. Dochází k prvním problémům. Vlastenci stále upozorňuji na tyto problémy ale vláda je nevnímá.

3) muslimové ovládají celé čtvrtě, původní obyvatelé se stěhují pryč. Vznikají no-go zóny. Rychle rostou preference vlasteneckých stran.

4) dochází k bombovým atentátům v evropských městech. Evropa se začíná hádat mezi sebou, co s tím dělat.

5) muslimové jsou rozděleni na umírněné a radikální ( třeba pojem umírnění budhista ale osobně neznám...) Umírnění se distancují od dalších útoků radikálních.

6) vládnoucí elity se snaží zamezit vlivu vlastenců. Dochází ke ztrátě demokracie. Zatýkání na politickou objednávku, zákaz svobody slova, shromažďování. Lid se ale bouří, obrovská kriminalita, další atentáty v městech Evropy. V této fázi se nacházíme my.

a zde pak dojde ke dvěma variantám možných řešení

7a) muslimové, i ti umírnění pomalu prosazují právo šária, dosahují demokraticky volebních vítězství. Evropě začíná docházet co se děje

8a) právo šária definitivně vládne v Evropě. Muslimové demokraticky vyhráli volby. Původní obyvatelé mají jen dvě možnosti. Stát se muslimy, nebo smrt. I umírnění muslimové mají radost, v jak krásné Evropě žijí 

9a) evropané povstali proti útlaku a začala krvavá válka, na jejímž konci jsou vítězi původní obyvatelé nejstaršího kontinentu. Islám je v Evropě definitivně zakázán. Evropa přežila, mrtvých jsou ale desítky milionů. Islám již nikdy nebude v Evropě povolen.

druhá varianta:

7b) vlastenci i přes totalitní praktiky vlády vyhrávají volby. Vláda Eu podlehla masivním demonstracím původních obyvatel. Po vzoru Polska a Maďarska se ohraničí nejdříve zbytek V4 a po krvavém konfliktu v Německu a Francii i zbytek EU. Islám je v Evropě zakázán. Mrtvých nebylo mnoho. Evropa předešla velkému konfliktu. ( konflikt v Německu a Francii, pravděpodobně i v Belgii, Anglii a Švédsku je nevyhnutelný a prakticky 100 procentní ).

Evropa, hlavně V4 se dá zachránit. Naši politici v současné době dělají přesně to, co EU chce. Ale v Polsku to dokázali, volby vyhrála tvrdě propolská vlastenecká a protiimigrantská politická strana. Půjde to i u nás? Represe státu proti Bloku proti islámu již začali. Naší vládě nevadí proslovy v mešitě v Brně o bití dětí atd, to trestné není. Ale upozorňování na budoucí ztrátu demokracie, to v naší zemi trestné je..

Volby se blíží, Bohouš se bojí, ví, že doslova pos.al co mohl, doslova a do písmene ztratil jakoukoliv soudnost, prostý lid ho za jeho postoj k imigraci nesnáší. Ví, že volby nevyhraje. Není to premiér českého národa, ale EU a USA, tedy dvou organizací, které chtějí zničit to krásné, co naši předci vybudovali, za co umírali a to je Evropa národů. Evropa svobodných národů, vzájemně spolu hospodařící a bránící si svůj kontinent. Bohužel Evropa je v současné době terčem islámského útoku a naše elity, místo obrany nás všech, tyto bojovníky islámu zvou do našich domovů. Ve volbách ale na to budeme pamatovat...Snad ještě nebude pozdě....

 

http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/387588-nemecka-tajna-sluzba-az-80-procent-uprchliku-jsou-mladi-muzi-nekteri-bojovali-za-is.html

http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/387594-italie-zadrzela-stovky-brokovnic-mirily-do-belgie.html

 

 

 

 

 

 

 

Autor: Tomáš Bubenik | pátek 27.11.2015 11:24 | karma článku: 41,43 | přečteno: 1798x