Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Vyjste naprosto neuvěřitelný člověče.

Už ten nadpis. Politikům by se to jistě velmi líbilo, kdyby jen tak mohli posílat opozici do vězení, ale nic takového se u nás neděje. Jsme právní stát.

Nebo další perla: "Asi většina z těchto ekonomických migrantů, místo toho, aby bojovali za svoji zemi..." - vám vůbec nevadí, že si protiřečíte během jedné věty? Ti kdo prchají před válkou jsou "ekonomičtí migranti"???

Proč prostě nenapíšete nesnáším čmoudy, politiky a EU, odmítám komukoliv pomoci, přemýšlet a vnímat složitost a rozporuplnost reality?

Stejně to většina pochopí po pár řádcích.

Mohl jste ušetřit čas při sepisování elaborátů na svůj vlastní život...

6 12
možnosti
Foto

omylom som klikol na + vášmu príspevku. Aj vy ste si mohol pán Morciber ušetriť čas písaním tohto príspevku. Stačilo napísať, že islamizácia EÚ nehrozí, a ak, tak nič zlé nám nemôže priniesť a úloha (možno z nejakej radikálnej mešity) by bola splnená.

6 1
možnosti

Dobrý článek. Koukám, že místní admini už také otočili. nedávno jsem napsal něco podobného a byl jsem upozorněn, že jsem rasista a xenofob a článek byl odstraněn. :-)

6 0
možnosti

P38e43t58r 60A12l66t93m60a93n

27. 11. 2015 12:19

Je zajímavé, jak už nemám právo ani na svoje fóbie... Trpím klaustrofobií a xenofobií. Nemělo by to být předmětem lékařského tajemství? Taky nikomu nenadávám se slovy: Ty jeden se žlučníkovými kameny ;-D

1 0
možnosti

Jo,vlastenci....;-)Tak vlastenče,pokud někdo posílá někoho do vězení,je to soud.Pokud někdo na netu vyhrožuje skupině obyvatel likvidací v koncentráku a semletím do masokostní moučky,koleduje si o problém.Takové jsou u nás zákony a je na soudci,aby posoudil zda Konvička spáchal trestný čin,nebo ne...Pokud jde o ty "vlastence",je opravdu zajímavé co za lidi,chce pro sebe vytlouc na "boji proti islámu" co nejvíc.Dokonce to probudilo z politického hrobu i "vlastence" Sládka,který je další ve frontě Černoch,Volfová,Vítek Bárta,Konvička,Okamura,Bartoš a dalších...opravdu ti "nejlepší" z Čechu...

5 11
možnosti

Do vezeni? Vite jaka je sazba toho cinu, z ktereho byl Konvicka obvinen?

A nejak jsem si nevsiml Islamizace CR, spise vidim rostouci paranoiu.

4 10
možnosti

Vždyť ono o islamizaci samotné ČR zatím ani tak dalece nejde.

Jde o to, že když islamizace proběhne všude kolem, tak se tomu ČR neubrání.

Je svým způsobem pravda, že bojovat proti islamizaci v ČR je zbytečné: Buď to okolní státy zvládnou a potom nám islamizace nehrozí, nebo to nezvládnou a potom se jí stejně nevyhneme. Ale chápu pana Konvičku, že mu to prostě nedá a upozorňuje alespoň Čechy na nebezpečí islamizace. On nemůže řešit německé problémy za Němce, francouzské problémy za Francouze nebo švédské problémy za Švédy.

5 1
možnosti
  • Počet článků 91
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1495x
Vychovávám dítě, nebo on mě? :) Jím guláš, piju pivo, chodím na fotbal a rád koukám na holky v sukni a nechci o to příjít. Jsem 100% ateista. Křesťané mě v této zemi nechali žít, i když v  boha nevěřím, islám by mě to ale nedovolil...tím pádem jsem proti islamizaci naší země, protože chci žít svobodně a mírumilovně jako doteď, vychovávat kluka, aniž bych se bál chodit po ulici. Jsem pro Evropu svobodných a spolu obchodujících národů. Proto volím Svobodné.

Seznam rubrik