Každý Avatar je rasista!!!! Ale i proti přesile svoji zem ubránili.

V současné době se Rusko výrazně zapojilo do války o Sýrii. Pročítám v novinách články a říkám si, proč jsou všichni tak zděšení touto pomocí a co na to USA. Nemá Asad právo na obranu země?

Právě jsem dokoukal Avatara. Vzhledem k tomu, co se v dnešním světě děje, co z nás média dělají, si říkám, sakra to byli ale rasisti. Bránit svoji zemi před cizinci, před něčím co neznají, sakra, to je rasismus!!!!!!!!!!! Jak byli netolerantní, xenofobní. Každej Avatar byl rasista jako prase! Je vůbec možný tadyto vysílat. Jak někdo může bránit svoji zemi před cizím.

Přenesme se do našeho světa. Kaddáfí svojí zemi chtěl bránit, leč neubránil. Asad bojuje jako lev, jeho komunitě Alávitů však dochází dech. Je to prezident země, kterou napadli cizáci, ve spojení s domácí, někým, ano, řekněme si to na rovinu, USA a Arábií, placenou opozicí. Ptám se, proč Asad nemá právo na obranu země? Ve filmu to znělo tak krásně, braňme si náš posvátný strom. Ale v realitě legitimní vláda na to právo nemá? Jaký je rozdíl, mezi Avatary a Asadem?

Taky mě zajímá, proč USA po celém světě, podporují opozici, a nikdy ne legální vládu, která v té zemi vládne. Od Střední Ameriky až po Afriku. Proč všude podporují opozici? Jde jim opravdu o blaho lidí, nebo chtěji jen dosadit novou, rozuměj jim posluhující vládu?.

Asad se dostal do problémů, stejne jako Avataři. Avatarům přispěchali na pomoc všichni co na ostrově žili. Asadovi spěchají na pomoc rusové, íránci a Hitzballáh. Pravděpodobně brzo i Čína. Věřím, že Asad svoji zemi ubrání. Nechá pouště Isilu, ale pobřežní pásmo velkých měst ubrání. Co na to USA? Asi se jim to moc líbit nebude, ale o co jim teda jde? Proč chtěj tak odstranit Asada za každou cenu? O blaho Sýrie určitě ne. Navíc, Asad, jako legitimní prezident, dal svolení rusům k útokům. Usa ale toto svolení dostali? Nebo se jen tak rozhodli na někoho útočit. Není to opět spíše narušení území státu, který o tuto pomoc nestojí? Ta válka tam trvá 4 roky, chce mě někdo říct, kdyby USA opravdu chtělo Isil zničit, že na to nemá? Nejmodernější armáda světa, nezničí pár stovek fanatiků? Jen kdyby chtěli...Rusové chtějí, proto jím fandím, ať to tam zlikvidujou.

A co my? Máme my právo na obranu naší země před cizincema? Proti jiné kultuře? A dokážeme naši zemi ubránit. Avatar, i když to byl film, to dokázal i proti obrovské přesile. Proto se nebojme EU ani Merkelové, my to dokážeme. Již několikrát v historii, i proti přesile, jsme uspěli. Islám zůstane před branami naší země. Musíme naši zemi bránit před středověkou nedemokratickou kulturou. Jen doufám, že nás ta obrana nebude bolet, a že zvítězí zdravý rozum. Předejití problému tím, že Islám zůstane mimo Evropu, nebo aspoň mimo V4, je nejrozumnější, co můžeme udělat. Ať si sním poradí mama Merkel. Kluci se jim tam perou v táborech, křesťané jsou napadáni, ženy se bojí chodit na wc. Chceme toto i u nás?

 

 

 

Autor: Tomáš Bubenik | středa 7.10.2015 9:15 | karma článku: 29,06 | přečteno: 567x