Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KS

Pravdivé.Mám obddobné názory.R^

0 0
možnosti
SN

:-)   Souhlas bez výhrad ! Píši často .....v politice se nic neděje náhodně! Všechno je dopředu naplánované, na 99 % se odhadne výsledek! Začalo to 11.9. - oficiální verzi věří jen 16 %  lidí! Ti co chodili ve fyzice a chemii za školu.

 Důvod k napadení Iráku, zorganizované "arabské jaro"!  Výsledek...miliony agresivních, nic neumějících primitivů se hrnou do Evropy, ať má Evropa svoje starosti a neobtěžuje. Do USA na gumových člunech nedoplavou !  R^R^R^

1 1
možnosti
Foto

Díky za ten článek. Jsem ráda, že kolem mě žijí lidé s vaším myšlením :-)R^ Samozřejmě karma.. :-)

4 0
možnosti
JC

Kdo si svou zemi před přílivem cizinců neubrání, ten o ni přijde.

O evropu přišli pod přílivem kromaňonců už neandrtálci. Pak o ni pod přílivem zemědělců přišli lovci a sběrači. Pak o ni pod náporem indoevropanů přišli prvotní evropští zemědělci (Ugrofinové a Baskové jsou jejich malé zbytky). No a indoevropané si Evropu zatím uhájili: před Huny, před Avary, před Tatary (Mongoly), před Turky. Ale uchráníme si ji i před současnou africkoarabskou invazí?

3 0
možnosti
MT

Skvěle napsáno, autore díky a karma ! R^[>-]

3 0
možnosti
  • Počet článků 91
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1495x
Vychovávám dítě, nebo on mě? :) Jím guláš, piju pivo, chodím na fotbal a rád koukám na holky v sukni a nechci o to příjít. Jsem 100% ateista. Křesťané mě v této zemi nechali žít, i když v  boha nevěřím, islám by mě to ale nedovolil...tím pádem jsem proti islamizaci naší země, protože chci žít svobodně a mírumilovně jako doteď, vychovávat kluka, aniž bych se bál chodit po ulici. Jsem pro Evropu svobodných a spolu obchodujících národů. Proto volím Svobodné.

Seznam rubrik