Dvojí metr facebooku, aneb sluníčková nedemokracie v praxi. Stránky IVCRN zrušeny.

Bojovníci islámského státu se chlubí, kolik bojovníků najali díky Facebooku. To FB i sluníčkářům nevadí. Naopak FB zavírá stránky jako např. IVCRN, které na nebezpečí islámu upozorňují. To se nesmí. To je totiž trestné. 

Vraždit, připravovat války, útoky, masakrovat lidi, lovit ženy, to vše se díky FB může a dělá každý den, každou hodinu i minutu. Stálo to životy stovky či tisíců lidí. Prosazovat právo šária je také zcela v pořádku. Ale demokraticky upozorňovat na vražedný životní styl islamistů, to se nesmí. To je trestný čin. To FB zakazuje. Maže stránky, profily :). Smazalo profil IVCRN.

Islámský stát verbuje své bojovníky přes FB, nejednou se takto přímo vyjádřili lídři tohoto velice zajímavého amerického uskupení. Veškerá komunikace probíhá přes internet. Bojovnící si píšou na FB, kde se sejdou atd. Dívky utíkající z Evropy to samé. Pravděpodobně i útoky na ženy o silvestru se nedohodli asi psaním poštovních dopisů.

Tyto stránky, profily ale FB nevadí. Nevadí ani našim sluníčkům. Co za úchylnou stránku je například https://www.facebook.com/ShariaForAustralia-149273841829026/?fref=ts. Určitě na fb najdeme i podobné stránky pro Belgii, Švédsko atd. I u nás byla stránka sharia4czechrepublic. Co tyto stránky hlásají. Nenávist, nic jiného než nenávist. Tyto stránky ale nikdo nezakazuje, nemaže. Nebudu hledat stránky o kamenování žen, bití žen, prosazovaní šárie v SAE třeba, z jejich obsahu bych se asi poblil. Stačí mě, co jsem kdysi četl na české verzi o vývozu práva šária do naší země.

Za cenzurou pravděpodobně stojí domluva Merkelové s majitelem FB. Opět se ptám, kde je demokracie a svoboda slova? Opravdu příšerný je vliv politické sféry na svobodu slova. 

Plně chápu, že Facebook je soukromá firma. Dobře vydělávající :). I kdyby FB rozhodl, že na FB nikdo nemůže psát o psech, cirkusu nebo nevím čem, je třeba to respektovat. Ale v tomto případu FB podlehl politickému tlaku. Nátlaku. A výsledek? Špatně, i když pravdivě se o islámu se psát nesmí. Ale za to svolávat bojovníky k vraždění ano...Něco tady smrdí od hlavy až k patě...a to, co smrdí je zákaz svobody slova a návrat k TOTALITĚ....

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Tomáš Bubenik | pátek 5.2.2016 9:19 | karma článku: 29,63 | přečteno: 688x