Hlavně Karlovi nevolej, říkala Gábina

Už je to měsíc a půl co mi dal Karel kopačky. Já žádné kopačky, ale nechtěla. Karel byl to nejlepší, co jsem kdy měla. Tak proč? Mám plán. Strategický plán jak Karla dostat zpátky. Gábina říkala, že by to mohlo vyjít.

Žádné esemesky, žádné volání. Když bude Karel volat, nemám to brát. Gábina říkala, že pak se mu bude stýskat. Je to prý ověřené. Mám za sebou první tři dny. Je to pěknej mazac. Včera večer jsem měla krizi. Skoro jsem vytočila jeho číslo. Pak jsem si řekla, že nesmím. Nechala jsem mobil doma a šla pařit na večírek u známé. Domů jsem přiletěla někdy k ránu. Dřív než do sprchy jsem se hnala k telefonu. Bude tam aspoň šest nepřijatých hovorů od Karla a několik zpráv. Display ukazoval, že je nejvyšší čas jít spát. Žádné zprávy, žádné hovory. Od rána zase hypnotizuju mobil. Karel se neozval ani dnes. Asi mu budu muset zavolat já. Nejspíš si moje číslo omylem smazal, a proto mi nemůže napsat, jak se mu stýská. To je jasné. Udělám vstřícný krok. Volat ale nebudu. To by vypadalo, že jsem vtěrka. Napíšu esemesku. Musí to vypadat, že jsem úplně v pohodě. "Odpoledne jsem upekla tvůj oblíbený čokodort. Stav se. H." Po hodině stále žádná odpověď. No jo, ještě má šichtu. Ani o půlnoci telefon nepípnul. Sakra v tuhle dobu už musí být doma, ne?? To u sebe nemá mobil? Co mě to napadlo, psát mu. Zatraceně. Raději telefon vypnu, pak se nebudu muset dívat jestli se ozval. Ještě zkontroluju email a facebook. Nic. Bídák!

Gábina taky říkala, že bych měla ze sebou něco dělat. To jako, že blbě vypadám?? Hmm, tak to určitě nemyslela. Ale je pravda, že hodně holek teď chodí do fitka. Je to prý super. Ok, budu sportovat. Pak budu hezčí než jsem teď. Karel si toho všimne a přileze zpátky. Karel je totiž náročný. Vždycky má tu nejhezčí babu. Proto měl taky mě.

Možná zabere, když mu kývnu na sex. Na netu holky psaly, že to někdy zabírá. Prý je to z hlavy nějakýho psychologa. Doslova tam jedna psala, že nabídka "kvalitního sexu" je chlapská rétorika nabídky vztahu. Moc tomu nerozumím. To jako, že když s ním budu kvalitněji spát, vrátí se? Ach jo.

Ráno budu muset zavolat Gábině.

 

předchozí část

 

 

 

 

Autor: Jarmila Syptáková | středa 16.10.2013 15:12 | karma článku: 9,77 | přečteno: 1120x
  • Další články autora

Jarmila Syptáková

Milá exmanželko,

12.6.2015 v 11:05 | Karma: 19,13

Jarmila Syptáková

Milá babičko,

11.6.2015 v 8:24 | Karma: 28,49

Jarmila Syptáková

Sbohem, kočičko

8.11.2013 v 14:01 | Karma: 21,03