Přirozenost

Bezelstně se na mě podíval a říká: „Víc co by mě zajímalo? Na co ty ženské nosí podprsenky?“ „Aha“, napadlo mě, pán je nějaký zvědavý. Říkám mu: „Víš, to když si ženská, která nemá dokonalá prsa dá podprsenku“, a rukou jsem se chytla za poprsí, „tak jí to tak trochu připozvedne…“ a vypukli jsme oba dva v smích.

Potom se mě zeptal prý, jak bych vypadala, kdybych se o sebe vůbec nestarala, protože jsem si povzdechla, že ženské nejsou krásné od přírody. Že to chlapi jsou krásní. Protože vypadají dobře, i když pro své tělo vůbec nic nedělají. A když je ženská dokonalá, tak si nedovedou představit, kolik je za tím dřiny. No říkám mu, že stejně. „Vypadala bych stejně, jenom bych potřebovala vytrhat obočí, že toho na sebe moc nenaplácám a kosmetiky moc nemám, jenom 2 regály.“ Jaké bylo mé překvapení, když následovala otázka: „To se trhá? A proč?“ „Chlap“, pomyslela jsem si, „s tím bude ještě hodně práce.“

Za nějaký čas mi říká: „Co to máš dnes za vlasy?“ Říkám: „Normální, nic jsem si s nima dnes nedělala.“ No většinou si je foukám, ale zjistila jsem, že čím míň se jim věnuji, tím vypadají líp, jenom lidi mě nepoznávají, protože vypadám jinak. Říkala jsem to kamarádce a byla jsem v šoku, myslela jsem si totiž, že chlapi se o ženské vlasy až zas tak nezajímají. Ta mě vyvedla z omylu a říká: „By ses divila. Chlapi jsou větší drbny než ženské. Ti mají přehled, jaké má která vlasy, co měla dnes oblečené, že zhubla nebo přibrala“ No, musím jí dát za pravdu, asi jo, chlapi se zajímají o blbosti především. Klidně by se s holkou dokázali rozejít proto, že se ostříhala. Ale vlastně by jí to mohlo být jedno, když s ní někdo byl jenom proto, že měla krásné vlasy na hlavě, ne proto, co má v hlavě a jaká je. A při té příležitosti mě napadlo, že by to mohla být dobrá zkouška, jestli se ze strany muže jedná o opravdovou lásku nebo jenom povrchní záležitost. Udělat ze sebe zrůdičku a čekat jestli mu to bude vadit nebo ne. Ale to by byl spíš zaručený způsob, jak se chlapa zbavit a bez čekání.

Nedávno jsem se dozvěděla, že my ženské na sobě makáme úplně zbytečně. Pořád s něčím nejsme spokojené, utrácíme spoustu prachů za kosmetiku, za hadry, věnujeme spoustu energie hubnutí. A chlapům se prý líbí ženy, které jsou přirozeně sexy a nějaké to kilo navíc jim zas tak nevadí. Buď se chlapovi líbíme nebo ne a čím víc kosmetiky, tím hůř. Chlapi nemají rádi překvapení. Pak se nemusí ráno po probuzení divit, kdo to vedle nich leží, jestli je to vůbec ta ženská ze včerejška.

Na přirozenost se už dneska ale nehraje, možná tak u chlapíků, co mají umaštěnou pleš, s tím se toho už moc dělat nedá. Ale pokud si ženská nechá udělat plastiku, tak nějaké ty kecy o přirozené ženské kráse jdou stranou, oči se nakrmí, ruce se nakrmí a přirození ať jsou chlapi.

 

Autor: Bohdana Synovcová | pátek 19.3.2010 20:43 | karma článku: 7,82 | přečteno: 872x
  • Další články autora

Bohdana Synovcová

Dvě otázky

31.10.2017 v 16:10 | Karma: 7,86

Bohdana Synovcová

V pohodě? Rozhodně ne!

22.1.2017 v 18:32 | Karma: 15,49

Bohdana Synovcová

Kuchat či nekuchat

26.11.2016 v 1:51 | Karma: 11,97

Bohdana Synovcová

Nejlepší

29.10.2016 v 0:53 | Karma: 14,46