Paradoxy

Asi tak 20 let jsem si hloupě myslela, že žena musí být krásná, vtipná, hodná, inteligentní a všecko. Pak jsem se seznámila s jedním chlapem, na kterého jsem byla hnusná, sarkastická, hloupá, nedobrá a on mě chtěl stejně.

Není to láska, když milujete někoho jenom proto, jaký je, ale pokud ho milujete navzdory tomu.

 

Chlapi se diví, že ženské o sebe tak přehnaně pečují, ale vysvětlovat jim, že na vzhledu nezáleží, je zbytečné.

 

Chlapi jsou nepoučitelní. Vybírají si ženy podle vzhledu. Kdyby to nebyla pravda, tak by se nedivili, co se z té jejich princezny vyklubalo. To, že prsa, jako jediná přednost jejich ženy je žalostně málo, zákonitě zjistí až po svatbě a ještě se diví, že se změnila. Ale nikdo se nezmění jenom tak, jestli náhodou nebyli trochu zaslepení a teď se jim jenom neotevřely oči.

 

To, že ženy dokážou chlapům zamotat hlavu, neznamená, že jsou blbí. Oni si ale stejně budou pořád brát uvnitř prázdné krasavice a až tělesná krása pomine a začnou si všímat, jaká jejich žena ve skutečnosti je, cítí se jako malí podvedení kluci.

 

Ženy se většinou chtějí vdávat a je jim jedno s kým. Muži většinou chtějí, aby je někdo obskakoval. A je jim jedno kdo.

 

Ženy si často hledají muže, který je: hodný, chytrý, pracovitý, bohatý, hezký, společenský, má rád děti….. Můžům stačí, pokud je žena vzrušuje.

 

Největší chyba, kterou ženy dělají je, že chtějí muži udělat radost.

 

Jsou snad muži naivní, když se i po 10 letech manželství diví, že nemají vyžehlednou košili? Proč jinak je jim závist sousedů, že mají krásnou ženu najednou ukradená.

 

Poučení plyne ze zkušenosti. Vyhnete se sousedům obloukem, pokud Vám naposledy, co jste v jejich zahradě trhali tajně třešně sousedovic pes ukousl půlku hlavy a téměř celé pozadí. Nebo naopak.

 

Každý máme právo na svůj názor. Nebyl by to náš názor, pokud bysme to, co si myslíme, nepovažovali za správné.

 

Nezapomněla jsem všechno, co jsem chtěla. Pouze mlčím. I to se smí. Jenom mi to někteří lidé nevěří. Jsem prostě mlčenlivý typ. Někdy to holt, ale někomu říct musím.

 

Život umělce, zdá se být utrpením. Pokud se má dobře, čeká, až bude hůř. Aby mohla přijít ta správná inspirace. Mít se dobře je přece tak nudné.

 

Pokud nejste šťastní právě teď, místo, na kterém se nacházíte, za to nemůže. Pocit štěstí je stav mysli. Pokud jste nešťastní tady, bude to kdekoliv jinde stejné.

 

Chtěla bych být hodná. Ale když nejsem, tak nejsem. Každý jsme nějací a předělávat lidi nemá zas tak velký smysl.

 

Většina chlapů je zábavných do té doby, než se to do Vás zamilují, potom se s nimi nedá vydržet. Ještě horší je, to pokud se odmilují, to je zrovna tak hrozné.

 

Ženy, které se chovají nadřazeně k mužskému jsou chápány jako radikální feministky, mužatky, ženské na odstřel. Chlap, když se chová nadřazeně je správný chlap.

 

Ženským, které většinou nejsou moc krásné od přírody pomůže, když si nechají narůst dlouhé vlasy. Muži se tak otáčejí za jejich hřívou a nějakého toho křivého nosánku si nevšimnou. Nehezkým ženám pomůže jedině, když si na hlavu nasadí kuklu.

 

Mezi láskou a závislostí je obrovský obrovský rozdíl.

 

Někteří lidé jsou horší než bulvár. To, co nakecají jim každý snadno seřere a ostatní ještě mají pocit, že získali drb století a ani je nenapadne, že se vůbec nazakládá na pravdě.

 

Když Vás někdo nemá rád, tak Vás nezačne mít, skrz to, že vy ho máte.

 

Když někoho milujeme, tak je zbytečné se trápit, jestli nás on miluje nebo ne. Nebo jestli nás miluje stejně. Protože to, co on cítí k nám, naši lásku k němu nijak neovlivní ani nijak ovlivnit nemůže. Když někoho opravdu milujeme, tak je nám jedno, jaké nosí spodní prádlo, nebo jak často si vyměňuje ponožky. Milujeme ho pro to, co dělá a co nedělá, proto jaký je a pro to, jaký není. Líbí se nám na něm všechno, můžeme se hodiny dívat jak dýchá, neděláme si starosti s tím, co bude zítra, žijeme pro okamžiky, které trvají věčně.

 

Naše vzpomínky a zkušenosti jsou něco, čeho se nezbavíme a snažit se jich zbavit, by byla chyba. Naše vzpomínky jdou s námi. Cokoliv se nám stane, nebo přihodí, už nikdy na to nezapomeneme. Zůstane to zasunuté v naší mysli. Otázka je, jak hluboko se to zaryje do hlavy a jak dalece tím bude ovlivněno naše další jednání.

 

Manželka je nejdražší prostitutka. Manželství se prodraží. Udělali byste lépe, kdybyste si občas zašli za prostitutkou. I když jedno číslo vyjde na neuvěřitelné prachy, pořád je to levnější, když si porovnáte, kolikrát jste za poslední dobu se svou ženou spali a kolik peněz jste do ní narvali, bez záruky, že by mohl nějaký sex být. A hlavně, když si uvědomíte, že sex s vlastní ženou není to, co byste chtěli.

Autor: Bohdana Synovcová | středa 4.8.2010 20:23 | karma článku: 8,48 | přečteno: 1129x
  • Další články autora

Bohdana Synovcová

Dvě otázky

31.10.2017 v 16:10 | Karma: 7,86

Bohdana Synovcová

V pohodě? Rozhodně ne!

22.1.2017 v 18:32 | Karma: 15,49

Bohdana Synovcová

Kuchat či nekuchat

26.11.2016 v 1:51 | Karma: 11,97

Bohdana Synovcová

Nejlepší

29.10.2016 v 0:53 | Karma: 14,46