Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Ber ho, holka! (7)

Je to exot číslo jedna. Řekla jsem mu zrovna, že ho nenávidím a nechápu, proč mi pořád píše. Je jako cibule. Pomalu jsem ho začala svlékat z kůže. Všechna svoje tajemství mi prozradil, i když vím, že nechtěl. Proč to nakonec udělal asi neví ani on sám. Je to rebel a i když je moje inspirace už dávno někde v háji, on je tady a i když ho nenávidím, tak pokaždé, když mi zase napíše, tak se neudržím a můžu se potrhat smíchy. Ne, nehraji si s ním, i když se mi jednu dobu snažil namluvit, že mě miluje. Možná to je ten důvod, proč nechápe to, že se s ním nechci ani bavit, ne tak dělat všechny ty věci, o kterých se mě snaží přesvědčit, že dělá tak dobře.

Žije ve volném vztahu. Byl to nápad jeho manželky. Podvádějí se od první chvíle, co se potkali, ale jako nevěru to neberou. Vyhovuje to oběma. Je to o cosi lepší situace, než když si jeden partner dělá co chce v poli sexuálním, a ten druhý je za blbce. Sice podepsali nějaký papír, kde si slibují spoustu věcí, ale spíše to vypadá jako sexuální přátelství. Ti dva si dávají dostatek volnosti, aby se cítili šťastní a slibují si pravidelný sex, pokud nemají štěstí někde venku.

Byl mi docela protivný hned od začátku. Dovolila jsem si ho nazývat nepřítelem. Říkala jsem mu, že je to ďábel a ať jde do pekla a ať mi už nikdy nepíše. Nechtěl být můj kamarád. Říkali byste příteli, že je bílé svinstvo, nebo idiot, pokud nechce dělat to, co chcete vy? Zcela jistě ne. On mi takové věci říkal. Obrnila jsem ale se trpělivostí a asertivně jsem mu odpovídala, že se neumí chovat a ať už mi proboha nepíše. Psal mi neustále. To, že si nenechám líbit, když se někdo chová jako hulvát považoval za nehoráznost a všechny mé spoluobyvatele a občany sousedních států nazýval východoevropskými idioty. Pak jsem omylem nahlédla do jeho profilu a on si myslel, že ho miluju! Nevím z čeho tak usuzovat, protože jsem mu opravdu slušně několikrát řekla, ať mi dá pokoj.

Když nevyšlo obtěžování, tak se několikrát se pokoušel být můj kamarád. Nemůžu říct, že jsem se nesnažila ho také provokovat, když jsem zjistila, co je to trošku výbušné těleso... Nakonec jsme se usmířili. Byl to ale boj. Vyhrála jsem. Chce být můj kamarád a od těch svých prasárniček upustil. Jsem zvědavá, jak dlouho mu to vydrží.

Mimochodem má strašně hnusný piercieng na rtu a nabízí mi pořád nějaké praktiky, o které nemám zájem. Chlapec je ale mimochodem přerostený a s tím pierciengem vypadá opravdu jako staré děcko. To jsem mu i řekla.

Dnes se mě zeptal, jestli chci být jeho kamarádka, řekla jsem mu, že nevím, že se mi asi nakonec více líbilo, když jsme byli nepřátelé a snažila jsem se ho posílat do toho pekla a říkala jsem mu, ať se chová slušně.

No komu by se to nelíbilo, když si může říkat co chce, dělat co chce a ten druhý za vama stále leze. I když nevíte proč, na jednu stranu je to lichotivé. Do toho peklíčka jsem ho poslala nesčetněkrát, nabízela jsem mu maximálně kamarádství, o které prve vůbec nestál. Nejhorší na tom je, že je sice sprostý, chová se jako by vylezl z jeskyně, ale je zatraceně vtipný. Když ho pošlu do pekla, první se urazí a za dva dny je tu zase a žebrá o kousek pozornosti. Je jako pejsánek, přiběhne, když cítí masíčko, jenom ta odměna tu není. Tak nevím. Co s chlapem.

Když přestal být sprostý, spustila jsem zpověď. I když nechtěl za tu dobu, co se spolu bavíme mi na sebe prozradil spoustu věcí, které jsem si ukládala tak nějak podvědomě do paměti a pak mi to došlo. Zeptám se ho na to.

Pořád mi říkal, že jsem z jiné planety. Pořád jsem se opírala do toho jeho strašného piercingu. To, jaký žije život jsem z něho musela doslova vyrazit. Ale vrtala mě v hlavě jedna nejasnost. Když tak moc miluje svou ženu a byl ochotný přistoupit na volné manželství, proč se mi o ní prve nezmínil a mluvil o své lásce, která ho opustila asi tak před 4 lety? Nemůže na ni zapomenout a jeho žena, aktuální pravidelná madam, byla v pozadí.

Dnes jsem tedy ukončilala naše nepřátelství a možná jsem využila situace, že byl sdílnější, než obvykle. Byla jsem ochotná mu odpustit jeho hříchy a zeptala jsem se ho bez přípravy, jestli víc miluje svou ženu, nebo tu dívku, která ho opustila.

Místo toho, aby mi říkal, že jsem idiot, mi řekl, že je to těžká otázka. Otázka to byla sice těžká a asi na ni nebyl připraven, ale odpovědi jsou jenom dvě. Řekla jsem mu, že nepotřebuji, aby mi na ni odpovídal, že si má odpovědět sám. Poděkoval mi.

Tak tomu říkám pokrok. Děkoval mi, za to, že mi nemusel odpovídat. Co bude příště nevím. Ale kamarádit se s ním asi nebudu moct. Tak nějak asi jsem rozluštila jeho záhadu, kterou si ani on sám asi nechtěl přiznat a přestal mě zajímat zcela. Ať si jde třeba do pekla.

Autor: Bohdana Synovcová | pondělí 13.12.2010 15:19 | karma článku: 7,23 | přečteno: 1474x
  • Další články autora

Bohdana Synovcová

Dvě otázky

“Už seš dost velkej,” ráda bych Ti řekla, ale nemůžu. Nezní to tak, jak bych chtěla, ale to je holt život.

31.10.2017 v 16:10 | Karma: 7,86 | Přečteno: 493x | Ostatní

Bohdana Synovcová

V pohodě? Rozhodně ne!

Dnes jsem si uvařila pelyňkový čaj. Chutná trochu hořce. Ale je to jako se životem. Ten, když pijete po doušcích,

22.1.2017 v 18:32 | Karma: 15,49 | Přečteno: 2976x | Diskuse| Ona

Bohdana Synovcová

Kuchat či nekuchat

Je to asi týden, když mi jeden týpek, říkejme mu kolegáček, i když se o žádného kolegu nejedná, poslal zprávu, že potřebuje poradit. Řekl mi, že dostal novou pracovní nabídku. Měl by jezdit náklaďákem za 2000 EUR čistého.

26.11.2016 v 1:51 | Karma: 11,97 | Přečteno: 839x | Osobní

Bohdana Synovcová

Nejlepší

Na nějaké ty medaile moc nejsem. Ale tento rok jsem si jejich předávání na Pražském hradě z pochopitelných důvodů nemohla nechat ujít.

29.10.2016 v 0:53 | Karma: 14,46 | Přečteno: 439x | Ostatní

Bohdana Synovcová

Byl jeden blbeček, byl jeden blb

Bláázen. Blááázen je to. A? Blááázen jsem já? Pamatujete si na mou druhou báseň v mém životě? Ta první zněla něco jako:

23.10.2016 v 16:36 | Karma: 7,23 | Přečteno: 603x | Miniblogy
  • Nejčtenější

Atentát na Fica. Slovenského premiéra postřelili

15. května 2024  14:56,  aktualizováno  17:56

Slovenského premiéra Roberta Fica ve středu postřelili. K incidentu došlo v obci Handlová před...

Fico je po operaci při vědomí. Ministr vnitra mluví o občanské válce

15. května 2024  19:25,  aktualizováno  23:12

Slovenský premiér Robert Fico, který byl terčem atentátu, je po operaci při vědomí. S odkazem na...

Fica čekají nejtěžší hodiny, od smrti ho dělily centimetry, řekl Pellegrini

16. května 2024  8:42,  aktualizováno  15:38

Zdravotní stav slovenského premiéra Roberta Fica je stabilizovaný, ale nadále vážný, řekl po...

Pozdrav z lůžka. Expert Antoš posílá po srážce s autem palec nahoru

13. května 2024  18:48,  aktualizováno  14.5 22:25

Hokejový expert České televize Milan Antoš, kterého v neděli na cestě z O2 areny srazilo auto, se...

Drahé a rezavé, řeší Ukrajinci zbraně z Česka. Ani nezaplatili, brání se firma

18. května 2024  12:02

Premium České zbrojařské firmy patří dlouhou dobu mezi klíčové dodavatele pro ukrajinskou armádu i tamní...

ANALÝZA: Válečný kabinet se sype kvůli zájmům Netanjahua

20. května 2024

Premium Od spolupracovnice MF DNES v Izraeli Po protestu ministra obrany se přidal i člen válečného kabinetu Benjamin Ganc. Chtějí od Netanjahua...

Rušte dětská lůžka, vybízí pojišťovna špitály. Ve hře jsou denní stacionáře

20. května 2024

Premium Pediatrů je málo, dětských oddělení moc a ne všechna využita. Všeobecná zdravotní pojišťovna (VZP)...

Vrtulník íránského prezidenta havaroval v mlze, záchranáři po něm pátrají

19. května 2024,  aktualizováno  22:16

Aktualizujeme Na severozápadě Íránu pokračuje rozsáhlá záchranná operace poté, co zde zmizel vrtulník s íránským...

V Maďarsku havaroval na Dunaji motorový člun. Dva lidé zemřeli, pět se pohřešuje

19. května 2024  14:38,  aktualizováno  20:42

Dva lidé zemřeli při lodní nehodě na řece Dunaj severně od maďarské metropole Budapešti, uvedla v...

  • Počet článků 94
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1016x
Učím se plavat.

Seznam rubrik