Sexuální výchova

Takže je tu další těhotná nezletilá maminka,nyní z Ostravska.Jestli bude dál studovat a možná dokončí maturitu,na trhu práce se neuchytí.Při každém pracovním pohovoru bude muset sdělit,že musí vyzvedávat už čtyřleté dítě ze školky. Jaký bude život nechtěného dítěte?Bude do školky nosit připínáčky v botech?Nebo bude bito do bezvědomí?Věděla budoucí maminka o papilovirech?

Chápu,že chce společnost bránit vymírání národa zajištěním nových dětí,kteří by v budoucnu nahrazovali staré v práci a platili důchod.

Celkem chápu také zodpovědné rodiče,kteří nesouhlasí se sexuální výchovou na školách,jelikož se o své děti starají i v otázkách tabuizovaného sexu a nebezpečí s ním spojených.Mají právo být ukřivdění,když jsou házeni do jednoho pytle s nezodpovědnými majiteli dětí,kteří své ratolesti nenaučí ani základním hygienyckým návykům,natožpak co znamená rakovina děložního čípku,proč existuje antikoncepce a jak se používá.

Pak je tu zákon!Ten,který onoho šestnáctiletého mladíka poznamená na celý život a ocejchuje nálepkou úchyla,který pohlavně zneužívá nezletilé.Takže se může řadit k celebritám jako Kulinský,nebo Katarký princ!

Tento článek tentokrát nechám bez závěru.Ať se každý čtenář zamyslí a vyhodnotí,co by pro společnost bylo prospěšné.Jestli sexuální výchova na školách,represe ve formě zákona o pohlavním zneužití nezletilých mladistvým,nebo celonárodní boj proti vymírání obyvatelstva a nahrazování jiným etnikem,či rovnou muslimy.

Autor: Michal Svoboda | úterý 18.10.2011 12:02 | karma článku: 10,14 | přečteno: 1205x