Feminismus!Co emancipace?

Tento článek je pouhou reakcí na článek paní Chadimové.Je to jen můj osobní postoj a za nikoho nechci psát,protože mě vždy na podobná témata fascinuje,jak se mluvčím všech žen stane samozvaná zamindrákovaná amazonka (což po přečtění článku není váš případ!) a mluvčím všech mužů sexista s komplexem méněcennosti(čímž budu některými ženami po přečtení tohoto článku určitě označen!).Pro srovnání-Asi tak jako bychom romskou otázku přenechali výhradně radikálům a neonacistům.

Je zcela správné o takových věcech diskutovat,protože to člověka motivuje,co sám ve vztahu může zlepšit,aniž by alibisticky házel vinu na druhého.

Co se týče vašeho zamyšlení,tak si myslím,že problém celého feminismu tkví v tom,že se spousta žen nedokázalo dosud vyrovnat s celým procesem rovnoprávnosti a jejich sebevědomí vlivem emancipace vzrostlo za únosnou mez.Některé se staly arogantní a ješitné stejně jako muži,což logicky vadí některým mužům, protože ochutnávají vlastní medicínu.

S domácími pracemi chodíte tzv."S křížkem po funuse".Spousta mužů vaří a stará se o domácnost a dokážou být lepší jak ženy.Otázka na pováženou je,jestli žena je schopna vydržet ve vztahu s mužem,který se ve dokáže bavit,jak prát barevné prádlo a podprsenky,udělat jíšku aby se nedělaly hrudky,jak žehlit silonky atd....

Tradiční rozdělení rolí v rodině,fungujicí od pravěku už neexistuje a oba partneři-tedy i ženy neví,jakou roli mají zastávat.Možná proto jsme druhou nejrozvodovější zemí.Jestli se to nějaké ženě nelíbí,nechť žaluje matku přírodu pro porušování ústavních práv!(A propos:Příroda se vždy vyslovovala matka,takže ten problém můžete hledat v ženském pohlaví)

Se soudy a alimenty jste také rychle hotova.Nedávno jsme z baráku vyhazovali bezdomovkyni,která se vrátila z kriminálu pro jejich neplacení.Tři ze čtyř dětí má v dětských domovech,ale zastává názor cituji: "Proč se starat,když tu jsou od toho muži..."Mimochodem doufám,že si pamatujete případ nejdecké holčičky,kterou matka chtěla otrávit fridexem.Další zatkli v Ostravě za bití svých čtyř dětí atd,tad.Zcela jistě bych takové ženy dotoval alimety!

Vaše argumentace nerovnoměrného rozdělení platů je pokrytecká a zábavná,protože ji většinou aplikujete u fyzicky nenáročných prací.Velice rád si s váma vyměním práci na šachtě za vaši práci u počítače a klidně tam budu tloustnout a řešit menstruační cykly cizích osob.

Kdyby moje manželka brala víc než já,budu šťastný jako blecha,protože jsem plátcem společné hypotéky,nájmu,energií a pojištění a musíme počítat každou korunu.

Takže nakonec použiju vaše zakončení:"Kašlu na celý Feminismus!Tohle je prostě příčina a následek. Logický důsledek určitého rozhodnutí.Změnily se životní podmínky,ženy nejsou u sporáku a muži mohou dělat zdravotní bratry a jiná ženská povolání,kde bojují proti kolegyním,které ví všechno lépe,protože jsou ženy.Tak se také přestaňte ohánět pokryteckými argumenty a přijměte to!Zkuste na chvíli odhodit předsudky a pojďte se rozumně domluvit na tom,co je skutečně výhodné a dodám prospěšné do společenských norem!

 

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Michal Svoboda | neděle 9.10.2011 14:16 | karma článku: 12,48 | přečteno: 693x