Léčebný kód.

Propagace mojí knihy v souvislosti s dvoudenním seminářem Dr. Alexandra Loyda v Praze. Dr. Alexander Loyd je autorem světového bestselleru "Léčebný kód" a expertem v léčení zdroje většiny onemocnění a problémů. Jeho opravdu revoluční a jednoduchá metoda pomáhá již přes deset let lidem po celém světě. Alex Loyd pořádá  dvoudenní seminář v Praze v hotelu Hilton - 18-19.7.2014. Vstupenky v prodeji na www.lecebnekody.cz . Nenechte si ujít setkání s Dr.Loydem a díky tomuto semináři se posuňte na své cestě ke zdraví a spokojenému životu. 

Kdo jsem ?


Narodila jsem se v Plzni. Až do maturity jsem žila v Karlových Varech. Vystudovala jsem Stavební fakultu na ČVUT v Praze. Později udělala postgraduál na fakultě Soudního inženýrství v oboru oceňování staveb. Do revoluce jsem pracovala ve funkci vedoucího výroby ve vodárně v Podolí. Po revoluci jsem učila odborné předměty na SOU Konstruktivy. Pracovala u rakouského developera jako projektantka v Autocadu a po té rozpočtovala stavební práce u malé soukromé firmy na Jižním Městě jako rozpočtářka, abych byla v blízkosti rodičů. Posledních 10 let jsem se vrátila k rodičům, abych jim pomohla důstojně prožít jejich stáří. Maminka zemřela před 5ti lety. Otec 28.4. loňského roku.
 
Proč si koupit tuto knihu ?
 



1. Moje vstupní investice byla téměř 400,- Kč.
2. Přečetla jsem tuto 400 stránkovou knihu (poměrně odbornou – já nejsem lékař, ani kvantový fyzik)      dvakrát.
 
3. Moje zkušenost s tímto cvičením „Léčebný kód“ je výjimečně dobrá (nepoznám, zda jsem se uzdravila fyzicky, protože jsem ještě mladá a nemám nemoci, ale vím, že se velmi rychle a výrazně uzdravila moje psychika. Všechny nepříjemné pocity, které moji životní radost omezovaly, najednou zmizely. Ať už tu byl pocit křivdy, pocit, že jsem nemilována, pocit, že jsem manipulována, pocit, že jsem okrádána, nebo zneužívána. 
 
4. Funguje to a funguje to rychle. Kdykoliv se mi později nějaký nepříjemný pocit vrátil, provedla jsem  další cvičení v celkové délce 6ti minut.
 
5. Povzbudilo to moji sebedůvěru; je to výborný pocit vědět, že nemusím nikoho prosit o pomoc.
 
6. Jsem radostnější, veselejší, ve všech ohledech mám klidnější mysl.
 
Totéž přeji i vám !
 

Kniha američanů Alexandra Loyda a Bena Johnsona je bestsellerem. Byla vydána poprvé v roce 2011, po desetiletém zkoumání zde popsané metody lékařem-psychiatrem, jedním z autorů této knihy.
Účinnost této metody je tedy experimentálně a vědecky ověřena.
Metoda spočívá v jednoduchém postavení tvých rukou a prstů vůči tvému vlastnímu tělu (hlava a krk).
Vždyť  jsme energetické bytosti ! 
 
Pozn.: Kniha (e-book) je vybavena několika obrázky, které tyto jednoduché cviky ozřejmují.
 

Autor: Jaroslava Švajcrová | úterý 13.5.2014 12:57 | karma článku: 9,24 | přečteno: 764x