Disuse k článku : "Je to nespravedlivé, ale neodvolám se." (K.Gott)

říká Karel Gott k neúspěšné žalobě u Obvodního soudu pro Prahu 1. To jsme celí my, Češi !Jakoby právo na spravedlnost nebylo svaté. Aby se Karel Gott domohl svého práva, vznikly mu výdaje. Když upřou práva jednomu a dokonce Karlu Gottovi, jak se příště zachovají k Vám ? Co myslíte ?    

V článku se uvádí, že se Karel Gott, ani jeho právník k soudu nedostavili. Ani to by nemělo bránit průchodu spravedlnosti v našem státě !

Ta poznámka je podivná, tak trochu zavádějící. Měla být omluvou pro soudce ?. . . Nebo uklidňováním svědomí samotného novináře ? . . .

Ten článek by měl přeci vypadat zcela jinak. Je jen pouhým konstatováním faktu, bez zaujetí jakéholiv stanoviska. Popsat pravdu může být pro někoho bolestné a současně to pro něho může být i strop, kam je ochoten zajít.

Svým názorem nás nezatěžuje. Pravděpodobně si myslí, že je nepodstatný, pro společnost nedůležitý a nezajímavý ?

Vždyť je to další do nebe volající stav soudnictví v naší zemi ! K čemu platíme miliardy ročně soudům, když ve skutečnosti vypadá spravedlnost takto ! K čemu potřebujeme takovéto novináře ?!?

Zdá se, že je také jedním z těch, jehož pravda závisí na stavu jeho peněženky. nebo považuje rozhodnutí soudu za jednou pro vždy nezměnitelné ?

Dovolí si k nám jen to, co jim sami svou netečností a svými kompromisy umožníme ! Jednej v rozporu se svým svědomím a staneš se svou vlastní obětí ! Jak dlouho se ještě budeme smiřovat se stavem věci ?

Až začnou zase mlátit studenty nebo teprve až nás budou střílet ?

Toleruj zlo a budeš se s ním muset smiřovat celý svůj život !

Naší dobře vydržované " Spravedlnosti " nezáleží na člověku ! Na čem jí tedy záleží ?


Máme Karla Gotta rádi. Je to čestný a pracovitý muž s mimořádným talentem. Vás se to opravdu netýká ?
 

Autor: Jaroslava Švajcrová | pondělí 14.4.2014 1:33 | karma článku: 13,79 | přečteno: 911x