Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

A měl by vůbec šanci při odvolání se? Podle zpráv na ČT prohrál KG spor proto, že nepoužil služeb advokáta, ale zmocněnce. U něho nemá odměna za zastupování oporu v zákoně jako u advokáta, kde je stanovena vyhláškou. Ad "Máme Karla Gotta rádi. Je to čestný a pracovitý muž s mimořádným talentem. Vás se to opravdu netýká ?", mluvte prosím za sebe. Já ho ráda nemám, nemyslím si, že je to čestný muž a talent má, ale ne mimořádný.

4 0
možnosti
OK

Snad jedině ta pracovitost by se mu dala přisoudit, Jinak je to průměrný pseudoumělec a oportunistický hajzlík. Myslím, že by zpíval i Stalinovi, kdyby z toho měl prospěch.

3 0
možnosti
PP

8-o no to je ale guláš ...

Gottův případ je skoro exaktní "problém", není o čem diskutovat a vy se tedy šťouráte klacíkem v ....v exkrementu. Co na tom "případu" vlastně nechápete?

A novinář může napsat klidně i glosu, tedy jeho subjektivní náhled na věc ....

1 0
možnosti
OK

"Když upřou práva jednomu a dokonce Karlu Gottovi, jak se příště zachovají k Vám ?"....."Máme Karla Gotta rádi. Je to čestný a pracovitý muž s mimořádným talentem. Vás se to opravdu netýká ?" No ty wole!

4 0
možnosti
AK

(cituji z tisku)...

"Peníze prý požaduje jako morální satisfakci, protože se mu za chyby úřadů nikdo neomluvil"...."Rozsudek není pravomocný, lze se proti němu odvolat."

:-) Nechť se tedy Mistr odvolá a nedělá kolem toho tyjátr.

3 0
možnosti
AK

8-oBlogující stavební inženýrka, učitelka, básnířka a obdivovatelka Mistra....

Ale zkontrolovat si po sobě alespoň titulek článku, to ne?

4 0
možnosti
AK

Ještě pro autorku....Zde najdete svého Mistra v plné jeho duševní kráse.

(na záznamu po 4 minutě) 

https://www.youtube.com/watch?v=alVS_MvekJo

2 0
možnosti
MS

Zákony platí pro všechny, tedy i pro Karla Gotta. A jejich neznalost neomlouvá (ani Karla Gotta). Jestli si neověřil, zda může do nákladů soudního řízení zahrnout i služby "kámoše", který není na seznamu právníků, je to jen a jen jeho chyba. O nějaké nespravedlnosti nemůže být v tomto případě ani řeči. Divím se, že i vysokoškolsky vzdělaný člověk není schopen pochopit takovou banalitu. :-/

5 1
možnosti
Foto

Smršti často protichůdných pravidel se nedá říkat Zákony.  Demokracie nemůže mít nikdy právo, ale jen legislativu, protože o právu se nehlasuje, ale právo se nalézá.  Pokud si můžete pouhým rozdílem jednoho hlasu odhlasovat jakoukoliv nespravedlnost, nemůže o právu vůbec mluvit.

3 2
možnosti
Foto

Paní tvrdíte, že Karel Gott, ani jeho právník k soudu nedostavili. Už tato věta je lží. Karel Gott si sebou nevzal k soudu právníka, ale osobu ( poradce), která není vedena na seznamu právníků a ani na seznamu Advokátní komory. Podle zákona může soud vyplatit náklady na obhajobu pouze právníkovi, který je veden u Advokátní komory a který si náklady účtuje podle stanovených kritérií a nemůže a nesmí vyplatit náklady na obhajobu soukromé osobě, která si náklady na obhajobu účtuje bůhví jak. Karel Gott si mohl podle zákona místo právníka takzvaného poradce, ale v tom případě soud nemůže poradci vyplácet náklady na obhajobu a vyplácení nákladů na obhajobu jde na triko toho, kdo si takovou osobu vzal místo právníka. To, co uvádíte je demagogie hrubého zrna.

3 1
možnosti
Foto

Jestliže někdo někomu způsobil škodu musí ji nahradit se všemi náklady, které vznikly ve spojitosti s touto škodou.  Agresor se nikdy nesmí vyvázat ze své odpovědnosti.  To je princip spravedlnosti, na který se samozřejmě nehraje.  Hraje se na úzkostlivém dodržování legislativních pravidel bez ohledu na spravedlnost.

3 3
možnosti
PK

Připojuji se k otazníkům pana Závladského. Co se nám snažíte sdělit?

3 0
možnosti
Foto

Paní Švajcrová. S radostí konstatuji, že existujítaké lidé, kteří mají srovnané lidské hodnoty. Pokud se ale této vlastnostidomáháte u novinářů, musím Vás zklamat. Všichni, které jsem v dané problematiceoslovil, se chovají tak, jak je hodnotí náš prezident. V MFD jsem oslovilvšechny, kteří se problematiky nějak dotkli ve svých komentářích. Na dané témami neodpověděli ani bývalí ministři spravedlnosti. V nejlepším případě, žeto uváží. Václav Moravec se v Hovorech nezeptal předsedy Nejvyššíhosprávního soudu, jaká je definice zákona, podle které soudci soudí.

Držím Vám palce, abyste vytrvala v kladení těchnejjednodušších otázek, na které je třeba jasné odpovědi. Budeme dva.

1 1
možnosti
  • Počet článků 96
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 719x
Jsem stavební inženýrka. Po revoluci jsem krátce (2 školní roky) učila na Středním odborném učilišti stavebním odborné předměty. Na tento blog jsem se přihlásila, abych mohla napsat článek na téma vzdělávání mládeže. Právě jsem si totiž přečetla blog tomasvana na vašem webu a chtěla bych se k němu také vyjádřit veřejně.