Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

A měl by vůbec šanci při odvolání se? Podle zpráv na ČT prohrál KG spor proto, že nepoužil služeb advokáta, ale zmocněnce. U něho nemá odměna za zastupování oporu v zákoně jako u advokáta, kde je stanovena vyhláškou. Ad "Máme Karla Gotta rádi. Je to čestný a pracovitý muž s mimořádným talentem. Vás se to opravdu netýká ?", mluvte prosím za sebe. Já ho ráda nemám, nemyslím si, že je to čestný muž a talent má, ale ne mimořádný.

4 0
možnosti
OK

Snad jedině ta pracovitost by se mu dala přisoudit, Jinak je to průměrný pseudoumělec a oportunistický hajzlík. Myslím, že by zpíval i Stalinovi, kdyby z toho měl prospěch.

3 0
možnosti
PP

8-o no to je ale guláš ...

Gottův případ je skoro exaktní "problém", není o čem diskutovat a vy se tedy šťouráte klacíkem v ....v exkrementu. Co na tom "případu" vlastně nechápete?

A novinář může napsat klidně i glosu, tedy jeho subjektivní náhled na věc ....

1 0
možnosti
OK

"Když upřou práva jednomu a dokonce Karlu Gottovi, jak se příště zachovají k Vám ?"....."Máme Karla Gotta rádi. Je to čestný a pracovitý muž s mimořádným talentem. Vás se to opravdu netýká ?" No ty wole!

4 0
možnosti
AK

(cituji z tisku)...

"Peníze prý požaduje jako morální satisfakci, protože se mu za chyby úřadů nikdo neomluvil"...."Rozsudek není pravomocný, lze se proti němu odvolat."

:-) Nechť se tedy Mistr odvolá a nedělá kolem toho tyjátr.

3 0
možnosti
AK

8-oBlogující stavební inženýrka, učitelka, básnířka a obdivovatelka Mistra....

Ale zkontrolovat si po sobě alespoň titulek článku, to ne?

4 0
možnosti
AK

Ještě pro autorku....Zde najdete svého Mistra v plné jeho duševní kráse.

(na záznamu po 4 minutě) 

https://www.youtube.com/watch?v=alVS_MvekJo

2 0
možnosti
MS

Zákony platí pro všechny, tedy i pro Karla Gotta. A jejich neznalost neomlouvá (ani Karla Gotta). Jestli si neověřil, zda může do nákladů soudního řízení zahrnout i služby "kámoše", který není na seznamu právníků, je to jen a jen jeho chyba. O nějaké nespravedlnosti nemůže být v tomto případě ani řeči. Divím se, že i vysokoškolsky vzdělaný člověk není schopen pochopit takovou banalitu. :-/

5 1
možnosti
Foto

Smršti často protichůdných pravidel se nedá říkat Zákony.  Demokracie nemůže mít nikdy právo, ale jen legislativu, protože o právu se nehlasuje, ale právo se nalézá.  Pokud si můžete pouhým rozdílem jednoho hlasu odhlasovat jakoukoliv nespravedlnost, nemůže o právu vůbec mluvit.

3 2
možnosti
Foto

Paní tvrdíte, že Karel Gott, ani jeho právník k soudu nedostavili. Už tato věta je lží. Karel Gott si sebou nevzal k soudu právníka, ale osobu ( poradce), která není vedena na seznamu právníků a ani na seznamu Advokátní komory. Podle zákona může soud vyplatit náklady na obhajobu pouze právníkovi, který je veden u Advokátní komory a který si náklady účtuje podle stanovených kritérií a nemůže a nesmí vyplatit náklady na obhajobu soukromé osobě, která si náklady na obhajobu účtuje bůhví jak. Karel Gott si mohl podle zákona místo právníka takzvaného poradce, ale v tom případě soud nemůže poradci vyplácet náklady na obhajobu a vyplácení nákladů na obhajobu jde na triko toho, kdo si takovou osobu vzal místo právníka. To, co uvádíte je demagogie hrubého zrna.

3 1
možnosti
Foto

Jestliže někdo někomu způsobil škodu musí ji nahradit se všemi náklady, které vznikly ve spojitosti s touto škodou.  Agresor se nikdy nesmí vyvázat ze své odpovědnosti.  To je princip spravedlnosti, na který se samozřejmě nehraje.  Hraje se na úzkostlivém dodržování legislativních pravidel bez ohledu na spravedlnost.

3 3
možnosti
PK

Připojuji se k otazníkům pana Závladského. Co se nám snažíte sdělit?

3 0
možnosti
Foto

Paní Švajcrová. S radostí konstatuji, že existujítaké lidé, kteří mají srovnané lidské hodnoty. Pokud se ale této vlastnostidomáháte u novinářů, musím Vás zklamat. Všichni, které jsem v dané problematiceoslovil, se chovají tak, jak je hodnotí náš prezident. V MFD jsem oslovilvšechny, kteří se problematiky nějak dotkli ve svých komentářích. Na dané témami neodpověděli ani bývalí ministři spravedlnosti. V nejlepším případě, žeto uváží. Václav Moravec se v Hovorech nezeptal předsedy Nejvyššíhosprávního soudu, jaká je definice zákona, podle které soudci soudí.

Držím Vám palce, abyste vytrvala v kladení těchnejjednodušších otázek, na které je třeba jasné odpovědi. Budeme dva.

1 1
možnosti