Děkujeme, že odcházíte aneb víc jste pro nás udělat nemohli

Chtěli bychom tímto poděkovat všem vysokoškolsky vzdělaným občanům, kterým je k výkonu jejich profese bílých plášťů potřeba, za to vše, co pro nás dělají. Je to úžasný pocit, který přichází s každým článkem nebo reportáží, které se  objevují tam či onam a směrují pozornost většiny populace správným směrem .


Je až k pousmání, s jakou lehkostí, se skupina s nejrespektovanějším povoláním, nejnáročnějí formou studia a  vysokým socialním postavením, s názvem „lékaři“,  nechala vmanipulovat do probíhající formy protestu, na kterou jsme si zvykli, například u zaměstnanců firem podnikajících v přepravě osob a materiálu. A dokonce se tváří, že pro samou péči o pacienta, neviděli co se kolem nich dlouhé roky dělo.

Děkujeme Vám za  čas, který nám tím dáváte, protože je samozřejmé, že v tuto chvíli, stále jen  teoretická možnost nedostupnosti lékařské péče, je pro většinu občanů důležitější, než například to, proč stát zaměstnává úředníka, který s klidným svědomím a úsměvem na rtech, dokáže opakovaně koupit jeden předmět běžné spotřeby za 100,- kč, když každý jiný člověk v realitě a šedi  všedních dní to zvládne za stejnou cenu desetkrát. A na rozdíl od onoho úředníka, může za své špatné rozhodnutí nést následky, které mohou například končit jeho osobní ekonomickou destrukcí. Zatímco v prvním případě to má nečekaně efekt zcela opačný a dokonce se všichni zúčastnění tváří, že je vše v naprostém pořádku.

Takže děkujeme a přejeme Vám a vlastně i nám , ať ve svém úsilí nepolevujete a vydržíte co nejdéle. Každopádně to vždy pro nás všechny musí dopadnout dobře, protože buď všichni dosáhneme svého a když ne, tak se společně omluvíme a karavana potáhne dál. Žijeme v krásné době, na krásném  místě, kde omluva je slovo svaté a po jejím vyřčení jsou zapomenuty důvody, pro které byla požadována. Netroufneme si odhadnout, kde  tomu bude konec, ale děkujeme a ještě dlouho odcházejte.............

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Petr Suda | čtvrtek 27.1.2011 18:52 | karma článku: 34,78 | přečteno: 2196x