Václav Klaus je zase nejlepší! Tentokrát i za hranicemi.

Slovenské banky a nákupní centra, mají aktuálně velký problém. Trojice mužů, zamaskovaných do podobizny Václava Klause a Karla Schwarzenbergra., uskutečnila v bankách již 4 úspěšné zločinné akce. Výsledkem je vždy krádež velké částky peněz. Muži jsou ozbrojení samopaly a pravděpodobně vysoce nebezpeční.

www.topky.sk

 

 

 

Slováci - jako každý jiný národ, mají svých ikon zločinu dostatek. Jánošíka, Hlinku, jmenovat dál asi nemá cenu ... Tak proč si ksakru tihle týpci musí na hubu natáhnout zrovna Klause? Myslím si, že myšlenková linka vedoucí k odpovědi, je jasná. Klaus je nejlepší. Evropa totiž nikoho lepšího na banky a velké částky peněz,  momentálně nemá. Konečně se našel někdo, kdo precizně pochopil, co nám profesor Klaus ve svém teoretickém díle chtěl říci. A tak se Klaus – zaslouženě stává symbolem zlodějiny i za hranicemi země, kde vládl. Více danou věc komentovat nebudu, názor ať si každý čtenář laskavě udělá sám. Já ho mám již 15 let.

Obrázky jsem našel na serveru www.topky.sk

http://www.topky.sk/cl/100370/1373271/Dalsi-uspech-lupicov-v-maskach-Klausa-a-Schwarzeneggra--Pancierova-dodavka-plna-penazi-

 

František Študlar

 

Autor: František Študlar | čtvrtek 2.1.2014 7:30 | karma článku: 18,62 | přečteno: 1360x