Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MR

a kdyz se loupi klenotnictvi nebo banky v maskach Reagana, Obamy, Thatcherove nebo Merkelove, tak to znamena jako co?

0 0
možnosti
Foto

až někdo vyloupí banku v masce Študlara, bude to znamenat, že jste zloděj?

0 0
možnosti
Foto

Se nebojte autore i Vy se můžete takové loupeže zůčastnit. Ma to jenom jenu podmínku, musíte být prezident. Jinak z Vás nikdo gumáka neudělá. Alespoň jsem si nevšimnul, že by se někdy psalo, že banku vyloupil něko v masce třeba Františka Nováka.

0 0
možnosti
VP

Poplest si Schwarzenberga a Schwarzeneggra, dat to do odkazu a napsat o tom blog dokaze jen odbornik nebo kocovina.

6 0
možnosti
SB

Za prvé máte pravdu, ale za druhé to podle mého názoru není to nejhloupější, čeho se pan autor dopustil. Klást souvislost mezi zločin a mezi tím, jakou masku lupič použil, to je stejně pitomé, jako kdyby například v případě Paroubka kladl souvislost mezi jeho názory a datum jeho narození (21. srpen, tedy den sovětské okupace). A to Paroubka nemám rád, ale uznávám, že by to byl nesmysl. Pamatuji si na ještě jeden takový nesmysl: Neoblíbený politik Ivan Langer byl na dovolené a během té doby policie zjistila, že jiný účastník téhož zájezdu má na svědomí závažný trestný čin. Čekali ho už v Ruzyni a hned po příletu ho zatkli. A tady se psalo, s jakými zločinci Langer jezdí na dovolenou. Přitom to byl normální zájezd od cestovní kanceláře, kde se účastníci předem neznali, a navíc v době odletu se to ještě vůbec nevědělo. Ať už má kdokoli na Langera názor jakýkoli, tak takováhle argumentace je hodně hloupá.

5 0
možnosti
MC

Není trubka jako trubka.

1 0
možnosti
PK

Kvůli takovým frustratům to Vencu musí stale bavit.

2 0
možnosti
ZS

No jo, ale jak vám do toho schématu zapadá knížepán? Já bych ho rozhodně neoppomíjel. Že by to byla narážka na jeho podivnou adopci a následné restituce spojené odrbáním části vlastní rodiny? Nebo třeba na podivnou privatizaci tehdy státní Becherovky spolu s filantropem Bakalou za směšně nízkou cenu? Možná je to ale jenom narážka na to, že se v poslední době rád pohybuje na veřejnosti v doprovodu ku.ev, ať už šlo o jeho současnou přítelkyni nebo o Kalouska.

1 0
možnosti
MP

Pane blogere. Pokud máte důkaz, že něco ukradl, jste povinen okamžitě to nahlásit na policii, jinak napomáháte trestnému činu a jde o JJP. Stačilo napsat Nemám  rád VK.

3 2
možnosti
Foto

Pane blogere, stačilo napsat, že pro Vás je Klaus symbolem něčeho jiného. Pokud máte Vy důkaz, že autor obvinil Klause z krádeže, jste povinen okamžitě to nahlásit na policii. Pokud ne, tak si tu nenatahujte triko, pokud si však vyloženě nepřejete umanutě tak činit.

1 1
možnosti
OF

Hlinka a zločinec ? Zkuste se tím vytasit v nějaké slovenské krčmě, nepovedený hrdino.Rv

4 2
možnosti
ZS

Máte samozřejmě pravdu, vždycky záleží na úhlu pohledu. Pro Čechy možná zločinec, kolaborant s fašismem a ničitel republiky, pro Slováky hrdina, co je chtěl osvobodit od útlaku z Prahy. On ani tatíček Masaryk není zrovna v některých sousedních státech zrovna dvakrát populární, o loupežníku Žižkovi ani nemluvě.

1 0
možnosti
  • Počet článků 160
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1680x
Jsem zlomyslný a neobjektivní. To Vám musí stačit.

Seznam rubrik