Zelenou bio-vaginu na Temelín!

Když jsem poprvé uviděl oficiální logo bio-produktů, jehož autorem je můj jmenovec Dušan Milenkovič, ihned jsem si vzpomněl na školní časy, kdy mí výtvarně nadanější spolužáci prvního stupně základní školy podobné symboly ženství malovali křídou po chodnících a plotech.

Podezírám, že Milunkovič bude německý Srb, který se chtěl Evropské unii pomstít za Kosovo. Zároveň nám vzkázal, KDE je ta slavná EU, kdyby to ještě po Řecku někdo nepochopil.

Je to také výsměch okázalé symbolice Unie. Doslova „gag“ na úrovni Entropy. Intimnější než bulharská toaleta. Prostě gól do vlastní branky. A nejkouzelnější je, že si to EU ani neuvědomuje. Pokládá to za „jasný symbol přírody a Evropy“. To se povedlo! Jen s malou výhradou: Nemám rád když si EU osobuje právo nazývat se Evropou.

Jde tak po Mistru Beanovi o další velmi případnou asociaci, kterou si však Evropská unie "přišila" sama.

Tomuto bio-symbolu se také někdy říká kačenka. Stačí napsat velké „K“ a máme tady – jaujau to bolí! - další symbol zvrácené ekologie. Přímo z biomasy.

Mám však lepší nápad. Opatřit chladicí věže Temelína těmito symboly a pár těch bloků přidat. Bylo by to ekologické a naprosto „bio“. Navíc proti takové symbolice by nemohla nic namítat ani Kuchtová. Jihočeské matky by tento symbol mateřství a sounáležitosti mohly vzít za svůj. A Jiřetín bychom natruc Bursíkovi zachovali.

A spráskaný Roman by tento symbol nového přístupu mohl našít na uniformy komanda NTZ, které by po kurzech „Gutha Jarkovského“ navracely odebrané „hodiny“.

Autor: Dušan Streit | čtvrtek 18.2.2010 10:07 | karma článku: 31,98 | přečteno: 2898x