Shitgulatý levtublije tujezrada Topolryje

Takto učeně, jasně a zásadově se vyjádřil Topolánek na téma Lisabonské smlouvy. Aby tomu dodal váhy, vyhrožuje tím, co beru jako vysněný příslib: Že odejde i s „Lisabonem". Už ať!

 

Dovolím si přičinit také několik vzkazů:

1) Neslibujte, a odejděte z politiky. Více se už politik diskreditovat ani nezvládne. Do smrti se budu stydět, že jsem zpočátku uvěřil vašim licoměrným proklamacím a falešnému obrazu konzervativního politika (i s fotkou spokojené rodiny v předvolebním plátku).

2) Ať podle svého přání opravdu vzájemně sdílíte osudy s Lisabonskou smlouvou. Obojí nechť se nás už netýká. Lisabonská smlouva je ještě horší shit než euroústava, protože má z ní všechno zlé, ale zastřeně rozepsané a proradně zaobalené. Cílem bylo zamlžit studenou okupaci původně suverénních, svrchovaných a svébytných států a vyhnout se přitom zákeřně referendům (Irové zatrest budou poškole tak dlouho, než se „umoudří"). Nejenže zabíjíte evolučně nezbytnou rozmanitost Evropy, ale v našem případě i odkaz zakladatelů naší republiky v čele s TGM.

3) Vyřiďte v Bruseli, že si mohou trafiku povinně servilního komisaře strčit tam, kam patří i lisabonský podfuk a kde už je třeba Mnichovská dohoda.

4) Klidně se i s Dalíkem napojte mezi ostatní pijavice do Brusele, nechte si říkat Mirku od Barrosa, Leinena, Cohn-Bendita nebo promězamě i od toho pidimanžela Bruniové, ale střezte se hovořit za Českou republiku.

5) Už se nikdy neodvažujte rodné zemi a jejímu prezidentovi temně tlumočit cizácké výhružky. Nejste ještě tak starý, aby vás nemohla spravedlnost dostihnout.

Hlavně nevyhrožujte nikomu tím, co by podstatná část veřejnosti přivítala. Jste nejen ubohý a opovrženíhodný, ale i směšný. Táhněte! Do Brusele.

 

PS Nic na tom nemění, že než jsem zveřejnil článek, ODS nenavrhla Topolánka na funkci eurokomisaře. Jednak to není jediná lukrativní funkce v Bruseli a jednak není všem dnům konec. Už aby tam byl!

Autor: Dušan Streit | pátek 2.10.2009 0:10 | karma článku: 33,22 | přečteno: 2724x