Předvolební bomba: Agentem není Babiš, ale Karel 009

Kalousek si tím agentem naběhl na předsednické vidle. A paňáca Schwarzenberg po převleku za pankáče s čírem šaškuje jako filmový hrdina. Za co se ten „konzervativec“ převleče příště? Za princeznu Dianu, nebo mu bude stačit Iveta Bartošová? Doporučil bych mu šípkovou Růženku.

Spáč Karel je opravdu prototypem akčního hrdiny...

 

TOP 09 jsou opravdu „lepší“ než ODS. Schwarzenberg jako James Bond překonal stupidní hesla občanských demokratů. Názorně ukázali, zač mají své voliče. Senilní politici míří na infantilní elektorát.

TOP 09 potvrdili můj závěr, že Nejhloupější voliče má TOP 09. Ovšem znovu překonali sami sebe, ačkoliv jsem předtím myslel, že to už nelze: TOP 09 vítězí v soutěži o nejhloupější volební heslo.

Vzpomněl jsem si na příhodu z dětství mého staršího syna. Jenže on tehdy měl asi čtyři roky. Učil se zrovna poznávat hodiny. Posléze si začal hrát na agenta a prohlašovat o sobě, že je agent Nula Nula Tři Čtvrtě Na Devět. Tehdy jsem mohl puknout smíchy. Nad Schwarzenbergem jen lítostně kroutím hlavou.

S tím, že je Schwarzenberg agentem, jsem vždy vřele souhlasil. Je ve službách rodového majetku, Evropy ve střihu rakouské monarchie (se silně protislovanským zaměřením), Bilderbergu, možná i agentem restitučním, zeleným, multikulturním, kosmopolitním a nevím jakým ještě, aby se tam vešel třeba i Hashim Thaçi.

Jen služba vlasti je v jeho případě výsměchem. I ten Bond, pokud by existoval, by udělal pro Českou republiku více.

Ale co dělat? Na nejhloupější voliče je třeba působit prostřednictvím první signální soustavy. Čekám, kdy Kalousek bude stylizován jako Matka Tereza.

 

PS Kdož jste včera nečetli, můžete se podívat na můj předchozí článek o pseudopravici, který s tím dnešním hodně souvisí: Zvýšit daně? Odevzdat suverenitu? Žádný problém. Teď ještě závist!.

Autor: Dušan Streit | středa 25.9.2013 10:19 | karma článku: 37,69 | přečteno: 2739x