Pošlete Kalouska na Šluknovsko, na financích je ho škoda

I Štěpána v roce 1989 smetlo, když se otřel v ČKD o naše děti. Kalousek mluvil se stejnou nabubřelou drzostí dokonce o spratkovi.

 

Facku s ochrankou za zády považuje za výchovný instrument, který padl na úrodnou půdu. Udělal by prý to znova. Kde to proboha jsme? Tohle je ústavní činitel? Jak si to můžeme nechat líbit?

Nevím, jestli ten mladý muž nadával nebo byl vulgární, zdroje se liší. Ale politik musí být nad věcí, nad obdivnými a stejně hloupými výkřiky se přece nepohoršují. Já nejsem anonym a místopřísežně prohlašuji, že cokoliv věcného ten mladík proti Kalouskovi řekl, musel mít zákonitě pravdu. Navíc je velká naděje, že z takto mladého člověka ještě může vyrůst slušný člověk. V Kalouskově případě je to už vyloučeno.

Něco mi říká, že tyto excesy, jak na Šluknovsku, tak kolem Kalouska, vládě vyhovují. Vláda potřebuje odvrátit pozornost od vlastní neschopnosti a zároveň „všehoschopnosti“. Kolem Kalouska už začala dělostřelecká příprava, když bylo avizováno, že mu někdo vyhrožoval smrtí. A ejhle, udatný Kalousek se nebojí, vybíhá z vládní limuzíny a fackuje kolemjdoucího. Hergot, nebyl to nakonec novodobý Zifčák?

Ale i kdyby to bylo autentické, nemělo by to křesťanovi Kalouskovi jen tak projít. Oni teď testují, co si budou proti lidem moci dovolit. A zneužijí vyostřené situace k dalšímu potlačení svobod pod záminkou volání lidí po bezpečí.

Větší nebezpečí než Kalouska, aby však momentálně pohledal!

 

 

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Dušan Streit | středa 21.9.2011 22:30 | karma článku: 38,60 | přečteno: 3209x