Podnapilý Kalousek jede

Je Kalousek politicky nesmrtelný? Není to poprvé, co jsem jej slyšel při veřejném vystoupení, jak byl našrot. Ale to je nejen jeho, ale především naše vizitka, že to dopustíme! Zejména se stydím za všechny voliče TOP 09; to po jejich zádech se tento šíbr opět protlačil k moci.

 

Nejprve si poslechněte rozhlasovou relaci “20 minut Radiožurnálu“ z pondělka 22. dubna (v 17:05 hod.). Kdož jste neslyšeli, opravdu to udělejte. Kalousek má artikulaci opilce, který se snaží silou mocí, aby svůj stav zastřel pečlivou výslovností, jež se mu však nedaří. Znovu opakuji, že takto jsem jej neslyšel poprvé, asi je to u něj normální status.

To je strašné! Představte si, že tento člověk, o němž si nedělám absolutně žádné iluze ani zastřízliva, rozhoduje – a také je to znát! – o stamiliardovém zadlužování České republiky. Svou vlastní „Kalouskovu složenku“ její autor navýšil ze 121 na 177 tisíc korun na hlavu, a to za necelé tři roky! Šest tisíc korun každý z nás pošleme jen na finanční část církevních „restitucí“. O nevypověditelných závazcích k EU raději pomlčet...

A teď si představte, že tento „pachatel“ ruinující ekonomiku se ještě dal do „čištění“ orgánů činných v trestním řízení. A ono mu to vychází! Petra Lessyho už se klika kolem Kalouska (a bohužel i Nečase) zbavila před časem. A nedávno došlo i na prvního z „policejních plukovníků“ Tomáše Martince, který stál za obviněním exministryně Parkanové. A všimněte si, teď Kalousek v rozhlasové relaci znovu vystupňoval útok na nejvyššího státního zástupce Pavla Zemana. Tomu neustále připomíná, že je součástí exekutivy. Nechce dát soudům vůbec šanci.

Tak si to pamatujte a sledujte osud Pavla Zemana, je dalším adeptem „na odstřel“. Ale ne abyste si mysleli, že všechna ta tři jména jakkoliv souvisí s Kalouskem...

Dopustíme, aby u nás opilci rozhodovali nejen o naší životní úrovni, ale také o naší bezpečnosti?

K přemýšlení si můžete pustit třeba YouTube...

 

Autor: Dušan Streit | čtvrtek 25.4.2013 11:13 | karma článku: 38,00 | přečteno: 3018x