Podejte už hergot tu demisi, Fischere!

Kolikrát si necháte ještě nadělat na hlavu? Kolikrát se ztrapníte „zásadovými“ prohlášeními, z nichž rezignujete? Jestli ani po tomto nejstrašnějším rozpočtu nesplníte své hrozby, jste trapný plastelinový paňáca loutkové vlády.

 

Věřím jedné věci. Že si udržujete odstup od korupčního prostředí. Jsem ochoten připustit, že to myslíte dobře. Ale to nestačí. Jste takový „státotvorně" se tvářící mudrlant, který je opravdovým politickým žralokům pro srandu.

Kdo si chce připomenout všechny případy, kdy Fischer avizoval pevný postoj, aby později stáhnul ocas mezi nohy, nechť se podívá na můj předvídavě nazvaný článek http://streit.blog.idnes.cz/c/110226/Kdyz-se-Fischer-vzmuzi-Paroubek-slavi.html

Teď už opravdu končí legrace. I já jsem sice upozorňoval, že naše vlády zadlužily už i naše vnuky, ale je to ještě horší! Kolaps hrozí zavalit nás samotné a už velmi záhy. V této krizi mají věci rychlejší spád. A nepůjde už o splátky dluhů, ale o státní bankrot s důsledky, při nichž dnešní předměty sporů v Poslanecké sněmovně budou vypadat jako hádka nad účtem v restauraci z podpalubí Titanicu.

Varovat by nás měly nejen Argentina, Island, Maďarsko a pobaltské republiky, ale nově i Řecko a dokonce Dubaj. Stromy teď nerostou do nebe ani pro nejbohatší. Bavit se nyní o dotacích zemědělcům a třináctém důchodu, považuji za rouhání.

Proboha, vždyť stát neumí rozhodnout ani o tom, jak si půjčit od občanů, které stejně zadlužil každého více než sto tisíci korunami. Je třeba to zastavit, protože už jen složené úrokování a ztráta ratingu učiní své i bez dalších schodků! A další schodek 163 miliard je už naplánován, a to je optimistické očekávání.

Pane premiére, doufám, že zase nenasadíte státotvornou masku někoho, kdo nás zachránil před rozpočtovým provizoriem, i když sám to myslel mnohem lépe. Tedy vlastně - už nedoufám, a proto jsem napsal tuto obžalobu.

Chlap musí umět bouchnout do stolu a myslet to vážně. Jinak je pro srandu králíkům. Ve vašem případě i vazalem levičáckých sebevražedných atentátníků.

Autor: Dušan Streit | čtvrtek 10.12.2009 9:57 | karma článku: 39,55 | přečteno: 3227x