Neblahá „multikulti“ sklizeň

Dalo se to čekat. Každé ideové šílenství nese vždy ještě šílenější ovoce. U mesiášské psychózy „politické korektnosti“ a její dcery multikulturalismu tomu nemohlo být jinak. Nejen v Tottenhamu a v Novém Boru teď nastaly žně.

Tohle nám hrozí

 

Problém přistěhovalců, který teď vyvřel ve Velké Británii, ukazuje, jak je složité integrovat do společnosti cizorodé komunity. Vlastně se projevilo i to, že multikulturalita a pozitivní diskriminace menšin ani tuto integraci nevyžadují. Místo pragmatického přístupu se uplatňují žvásty o právech menšin. Nikdo už neřeší, že ty zákonitě musí jít na úkor práv většinové společnosti a jejího tradičního vzorce chování, které by měli respektovat všichni.

Došlo to tak daleko, že dokonce ani nejhorší kriminálníky se média dnes neodváží identifikovat podle rasy, etnika nebo země původu. Zastírá se tím přehled, jaký podíl trestných činů páchá ta která komunita.

Medializace i statistiky jsou de facto zakázány. Zdroj společenských problémů tak zůstává utajen. To samozřejmě nahrává delikventům. A nic je nenutí, aby přizpůsobovali své chování a jednání normám většinové společnosti. A dovolují si stále více.

Ukázkou je nejen plenění, které započalo v přistěhovaleckém Tottenhamu, ale i krvavý masakr způsobený Cikány s mačetami v Novém Boru. „Politicky korektní“ přístup ty menšiny zapouzdřuje, protože brání tlaku na jejich integraci. Tyto - takto ohraničené - menšiny pak mají tendenci se kolektivně – někdy i davově - vymezovat proti všemu normálnímu, co většinovou společnost drží pohromadě.

Navíc mají pocit, že jim projde i to, co by ve většinové komunitě neprošlo nikomu. A pokud jim hrozí tresty, budou se snažit vše zlehčovat i poukazem na to, že jsou obětmi rasismu. Přitom právě tyto menšiny často jsou nepokrytě rasistické a samy se řídí jakousi morálkou tlup.

Faktem je, že Cikán, který spáchá stejný rasistický trestný čin jako příslušník většinového etnika, dostane vždy mnohem nižší trest. Příklady z poslední doby ani dávat nemusím.

Vzpomínám si však na dva roky starý případ, který jsem viděl v TV reportáži. Skupina Cikánů okradla o stavební materiál člověka, který je sám pronásledoval, zničil si při tom auto a později je přistihl, kterak celá tlupa skládá jeho materiál do garáže, aniž se dali rušit. Přivolaná policie se setkala dokonce se střelbou ze strany Cikánů, kteří kladli takto odpor. Agresivita, dokonce i dětí, byla zjevná ještě v reportáži, natáčené po činu.

Úplně jsem byl šokován, když jsem slyšel bohorovný vzkaz policejní mluvčí, že se jednalo jen o plynovou pistoli, dotyčný prý střílel „jen“ do vzduchu, střelec nebyl zjištěn, nikdo nebyl zatčen a tím méně obviněn. Poškozený měl na to jiný názor, ale vypadá to, že jediný, kdo ponese následky, bude on. Chtěl bych vidět, kdyby v USA někdo proti policistovi vytáhnul zbraň, aby střílel byť jen do vzduchu. Nejspíš by všichni pachatelé - černí nebo bílí - poprávu skončili jako řešeto. Tady už jsem se nikdy nedozvěděl, jak byla loupež se střelbou potrestána. Tak proč ne mačety?

Cikáni už zde žijí dlouhá léta, a přesto se neintegrovali. Ve Velké Británii i ve Francii, kde mají cizinecké celé části měst, dělá často – eufemisticky řečeno – nepořádek až druhá nebo třetí generace přistěhovalců. Problém není řešen, ale akceleruje. A prohlubuje ho „politická korektnost“ a multikulturalita. A dá se říci, že přístup k imigraci v minulých letech tento problém přímo vyvolával.

Nejsem zavilý xenofob, i když mám strach z rozmělňování našich tradic a kultury nájezdníky, kteří by odmítali respektovat naše hodnoty a chtěli vytvářet jakési diverzní ostrůvky. Na druhé straně může přirozená, tedy individuální imigrace v určitém smyslu národní prvek obohacovat. Je to otázkou míry, kterou multikulturní extrémisté vychýlili nepřirozeným směrem.

Je třeba rychle napravovat škody způsobené bláznivými pseudohumanisty, situace už je neudržitelná. Každý soudný člověk už musí vnímat, jak se problém v celé Evropě vyostřuje. Nečekejme, až ho budou řešit Breivikové.

Zanedbaný problém nás dostihne, což vidíme i v jiných oblastech fanaticky znásilňovaných samozvanými kosmopolity a internacionalisty (viz euro). Chceme boje v ulicích, jaké probíhají nyní v britských městech?

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Dušan Streit | úterý 9.8.2011 15:34 | karma článku: 44,61 | přečteno: 5594x