Na Tři krále od Hradu dále! Áúú...

Sekta vyvolených kolem Václava Havla chce reinkarnovat svůj zhoubný vliv i po jeho smrti. Avšak vybrali si k tomu tragickou figuru.

Zde "hájí" zájmy ČR :-(

 

Odhalte tu hradní záhadu: V červených ponožkách to chodí pozadu (až před vznik republiky a k feudalismu), v bílé plachtě to cloní největšího politického šíbra, je to spolčeno s cizáky mezi strašidly, zabralo si to už nejen hrady, ale i lesy a pole, huhlá to, často to usíná... Co to je?

 

Pokud se to dostane na Hrad, budu mít hloupou náladu, že Čechům to nechá jen holou skálu; já se zamknu na sedm západů a hodím klíče do kanálu. Áúú...

 

Nebudu se o tom strašidle už rozepisovat, mám z toho vždycky kopřivku. Přesto jsem to mnohokrát už podstoupil; vybírám od nejnovějších k nejstarším článkům:

 

Jak může žába na prameni spolknout ropuchu?

Schwarzenbergova kaťata plní Brusel, Berlín a Bilderberg (NWO)

Schwarzenberg nejedná jako šéf diplomacie, ale jako starý oplzlík

Může mít ještě někdo pochyby že Schwarzenberg je kaziČech?

Masaryk by Schwarzenberga vyšvihal jezdeckým bičíkem

Diverzní jednotka Kalousek-Schwarzenberg

Schwarzenberg prezidentem? To raději Karel Gott!

Fenomén Schwarzenberg – epochální cesta do předminulého století

Retroaktivní Schwarzenberg

Politický gambler Kalousek v čistírně maskota Schwarzenberga

Kterak Srbové zlobí Schwarzenberga

 

Další slova jsou zbytečná. Charakterizující však budou některá jména aktivistů, kteří za Schwarzenberga podepsali tzv. Tříkrálovou výzvu: Ivan Gabal (sociolog), Michael Kocáb (hudebník, politik), Jan Ruml (politik), Fedor Gál (sociolog, politik), Ivan a Dáša Havlovi (vědec a podnikatelka), Jan Urban (novinář), Ladislav Špaček (spisovatel, žurnalista), Jiřina Šiklová (socioložka), Jan Hartl (sociolog), Ondřej Soukup (hudební skladatel), Vladimír Hanzel (tajemník V. Havla), Jaroslav Hutka (písničkář), David Černý (výtvarník), Jiří Stránský (spisovatel), Břetislav Rychlík (režisér), Miloš Forman (režisér), Michal Pavlíček (hudební skladatel), Václav Malý (biskup), John Bok (politický aktivista), Miloslav Zapletal (umělecký manažer), Jaromír Štětina (senátor), Petruška Šustrová (novinářka), Martin Palouš (diplomat), Martin Vidlák (tajemník V. Havla), Bořek Šípek (výtvarník), Leona Machálková (zpěvačka), Ester Janečková (herečka, moderátorka), Jan Hřebejk (režisér), Lejla Abbasová (moderátorka), Ivo Mathé (rektor AMU), Zdeněk Svěrák (herec, scenárista), Jan Svěrák (režisér), Michal Prokop (zpěvák), Milan Horáček (politik), Helena Třeštíková (režisérka), Vojtěch Dyk (zpěvák – Nightwork), Jakub Prachař (herec – Nightwork), David Koller (zpěvák), Jan Tříska (herec), Natálie Kocábová (spisovatelka), Ivan Klíma (spisovatel), Petra Procházková (novinářka), Jan Kalvoda (advokát), Ester Kočičková (zpěvačka, moderátorka), Marie Rottrová (zpěvačka), Vladimír Merta (písničkář), Jiří Menzel (režisér), Pavel Pafko, Ivan Mládek (zpěvák a bavič), Jan Rejžek (novinář)...

 

Česká republiko, áúú áúú áúú

 

PS Aktuálně nabízím těm, kdož nečetli: "Pracující důchodci, nedejte se zastrašit vyděračem Kalouskem!"

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Dušan Streit | pondělí 7.1.2013 12:01 | karma článku: 33,33 | přečteno: 2644x