Koho NEvolit

Doporučení koho volit, je mnoho. Osobně preferuji neparlamentní strany, protože ty parlamentní nás dovedly až k absolutní frustraci ze stávající podoby demokracie a politiku degradovaly na rozkrádání.

 

Koho volit? Je to individuální. Já ještě nejsem rozhodnut, ale pravděpodobně budu volit Svobodné (SSO). Dobré kriterium je zde.

 

Ale důležité je říci, koho v žádném případě nevolit:

 

TOP 09 To není strana, ale diagnóza (kolaborace proti suverenitě státu, zvyšování daní, církevní „restituce“, rozbití důchodového a zdravotního systému, dryáčník Kalousek).

 

Strana zelených Malá strana pomatenců a vyžírků působících obrovské škody všude, do čeho se zapojí (biopaliva, solární energetika, multikulturalita, politická hyperkorektnost, environmentalismus, alarmismus...)

 

SNK Evropští demokraté To je stranička, která má jediný program – kolaboraci, snad ještě trafiky pro svých pár aktivistů.

 

Národní socialisté - levice 21. století Tak to je účelová malá strana, aby Paroubek nemusel do práce a uživil zánovní manželku.

 

Moravané Malá úzce regionální strana s nebezpečným programem zemské federalizace a rozvolnění ČR, která tíhne k odkazu Rakousko-Uherska.

 

ČSSD Rozpočtově rozmařilá strana zastydlého socialismu a servilního internacionalismu s tragickým personálním obsazením (dluhy, regulace, přerozdělování, dotace, korupční aféry, devótní eurofanatismus a podbízení se Bruseli, Berlínu i Paříži, „Dluhoslav“ Sobotka).

 

LIDEM Pidistrana převlékačů kabátů na jedno použití jako toaletní papír.

 

ODS Velká strana s „malým“ předsedou, která zradila všechny pravicové hodnoty jako jsou vlastenectví, individuální svobody, poctivost, tradice i liberalismus.

 

KSČM Autenticky levicová strana nostalgiků, jejíž největší slabinou je, že by mohla vytvořit koalice či dělat křoví ČSSD, protože samostatně nemá reálný význam.

 

Strana Práv Občanů ZEMANOVCI Malá strana levicových šíbrů typu Šloufa, Palase, Drymla a pomstychtivého senilnícího burana Zemana.

 

Seznam jistě není úplný. Strany jsem se pokusil seřadit podle škodlivosti shora dolů. Pokud jsem na nějaké škůdce zapomněl, omlouvám se. V dnešní nabídce je problém nešlápnout do lejna.

 

Autor: Dušan Streit | čtvrtek 11.10.2012 15:54 | karma článku: 37,64 | přečteno: 2972x