Koalice k "reformě": „Stoupáme?“ „Ne, klesáme!“

Tak teď nám to ti kujóni „vysvětlili“ na korunu přesně. DPH MUSÍ být 20 procent! Ne, STAČÍ 14 procent. Ale pak BUDE přesně 17,5 procenta!

 

Druhý pilíř bude povinný! Ne, bude nepovinný. Dobře, ale pro nachytaného ptáčka musí zůstat povinný!

Důchodové úspory se nebudou v žádném případě dědit. Nikoliv, peníze přece nemohou propadnout. Tak jo, ale musíte umřít ještě před důchodem!

Stát nebude za důchody ručit! Jistého přece není nic. Nebojte se, Kalousek s Drábkem a Bezděkem zodpovědně udělí licence k dobrovolně-povinnému inkasu vašich peněz na desítky let dopředu!

Zahrajte si poker o termín vlastní smrti!, radí samozvaný gambler a jeden z duchovních otců záchrany penzijního systému Kalousek.

A dodává: Bez „reformy“ nebudou důchody nižší, nebudou žádné! Aha, jen mi chybí odpověď na otázku, kdo tedy ty odvody do průběžného systému bude vykrádat? Nepochybuji, že vládní experti svůj plán mají!

Zdravotnictví nemůže udržet stávající rozsah péče! Na to nejsou peníze. Proto je třeba zvýšit DPH u léků a zdravotnického materiálu! Jak jednoduché, Watsone.

Rozsah vzdělanosti a znalosti absolventů škol klesá, Česko se v hodnocení propadá! Vzdělání by mělo mít svou cenu. Proto je třeba zvýšit i ceny knih, novin a časopisů, aby si jich lidé vážili!

Jak výše vidíte, vláda má přesné návody, jak to udělat. Teď už se jen upřesňují kalkulace a detaily, aby všechno vyšlo na korunu přesně.

Kdo by nám nezáviděl takové na slovo vzaté experty se smyslem pro černý humor! Kalousek se už dokonce etabloval jako úspěšný mystifikátor. A vy byste mu nevěřili?

Něco mi ale našeptává, že do roku 2013 tento elitní klub hvězd nevydrží pohromadě. Svět je nevděčný a v sektoru ilusionistů je přece tolik příležitostí...

 

 

Autor: Dušan Streit | pátek 11.3.2011 11:02 | karma článku: 37,22 | přečteno: 3500x