Kdo je tady extrémista a radikál?

Mi tedy připadají jako extrémní ony okázalé až provokativní pochody typu Queer Parade. Protesty proti tomuto exhibicionismu mi připadají extrémní méně.

V Brně proběhl tento víkend už třetí ročník Queer Parade. Samozřejmě, že tato nevkusná akce vyprovokovala i protiakce. V Brně jsem nebyl, tak nebudu komentovat průběh. Když jsem ale sledoval sdělovací prostředky, zarazilo mě, že protestující proti této akci byli vždy nazýváni extrémisty nebo radikály.

Pojem „extrémní“ však znamená „výstřední“, „okrajový“ nebo „hraniční“, takže se vztahuje spíše na tuto menšinovou komunitu. Takovými akcemi se sami vydělují z většinové, tedy normální, společnosti.

Jsem zastáncem svobody, takže přiznávám právo jednotlivce uplatňovat svou sexuální orientaci svobodně. Svoboda však končí tam, kde začínají práva druhého. V soukromí je sexuální orientace právem osobní volby, pokud jde o soulad mezi partnery. Ale na veřejnosti je třeba si uvědomit, že sex – ani ten homosexuální – se nepropaguje za bílého dne na veřejnosti. Někoho mohou pohoršovat i úbory gayů a lesbiček. A dětem se takové akce těžko vysvětlují.

Pro mě je exhibující homosexualita extrémismem se vším všudy. Pohoršuje mě. Vyvolává ve mně odpor. Obtěžuje mě, aby se i na mě prostřednictvím sdělovacích prostředků valila ta nechutná duhová záplava. Někdy mi to připadá jako výsměch heterosexuální populaci.

Stejně na mě působí jejich požadavky. Nesouhlasím s institualizací jejich svazků. Považuji za kontraproduktivní, aby stát poskytoval ochranu takové parodii na rodinu. A požadavek homosexuálů na adopci dětí považuji za drzost namířenou proti přírodním zákonům.

Marně se ptám, komu slouží „politická korektnost“ v takovém pojetí. Ochrana této minority je už nyní nepřiměřená. Nikdo přece nechce narušovat jejich soukromí. Ale rodina je základ společnosti a děti mají právo být vychovávány rodiči různého pohlaví.

Jediné vysvětlení je, že elitáři, kteří si dnes osobují právo dnešní svět řídit, mají strach z každé většiny. Menšiny jim nejsou nebezpečné. Proto je v jejich zájmu většinovou společnost rozdrobit. Proto ty extrabuřty nejen podle sexuální orientace, ale i podle etnika. Prostě „rozděl a panuj“. Elitáři se pak postaví do čela všech těch menšin a vždy mohou operativně stavět jednu proti druhé. Jen aby společnost zůstala atomizovaná a neakceschopná. Blíže zde.

Různé odchylky od normálu pak jsou jen bičem na nás všechny ostatní. Jde o drezuru, jak strpět úplně všechno. Se zbytkem si poradí obušky.

 

Čtěte případně také: http://streit.blog.idnes.cz/c/42469/Neagresivni-konzervativni-pohled-na-poruchy-sexualni-orientace.html

 

 

Autor: Dušan Streit | pondělí 28.6.2010 11:40 | karma článku: 35,27 | přečteno: 2830x