Kalouskův TOPolánek 09 je přívěškem expremiérova rozkroku

Kalousek je pro Toplánka tím, čím byl pro Klause Pilip. Doufejme, že jej také zradí jako zradil Pilip Klause a sám Kalousek lidovce.

 

Dnes ale jde o pragmatický podvod obou pánů Topolánka a jeho kumpána Kalouska, kteří uzavřeli mesalianci, aby o hlasy připravili lidovce a hlavně vysáli hlasy napravo od „rozkračující" se ODS.

Topolánek završil Zieleniecovu farizejskou taktiku rozkračování až k samotnému prahu lžipravdy a falešné lásky. K tomu byl najat Schwarzenberg. Aby byli pokryti i autentičtí pravicoví konzervativci, nasadili Kalouska. Oba bimbají jako přívěšek Topolánkova rozkroku.

Velmi mě urazilo, že se Petr Mach, předseda Strany svobodných občanů, které jsem volil i s rizikem propadnutí hlasu, snížil k návrhu konzultací s touto pseudostranou  a la Topolánek B. Dal jen arogantnímu Kalouskovi příležitost, aby se holedbal, že s ním byl hotov za 40 vteřin.

Svobodní nechtěli před eurovolbami dělat kompromisy. Tak nechápu, jak se mohli doprošovat u eurofilního Kalouska, který nadto chtěl vládnout s Paroubkem a s KSČM za zády. Přitom u ostatních euroskeptických stran před eurovolbami údajně nebyl prostor na kompromisy. Jakákoliv spolupráce s Kalouskem by však nebyl kompromis, ale zrada a předání hlasu přes prostředníka Topolánkovi.

Kalousek ze sebe dokázal neustálým verbálním opakováním, že stát se zadlužovat nemá, udělat málem „erudovaného" ekonoma. Přitom skutek utek, i šrotovnému bránil jen platonicky. Ano, byl lepší ministr financí než B. Sobotka, stejně jako Topolánek je pořád lepší alternativou než Paroubek. Ale to je celá jejich kvalifikace.

Každý volič by si měl uvědomit, že hlas pro Kalouska a Schwarzenberga je hlas pro NewODS B. Teď by těm dvěma bimbelákům měl před podzimními volbami dát smrtící polibek sám Havel, který se nedávno „postaral" o Stranu zelených. A bylo by vystaráno.

PS Sledujte můj blog, připravuji zásadní názor k eurovolbám

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Dušan Streit | čtvrtek 11.6.2009 14:10 | karma článku: 28,68 | přečteno: 2488x