Kalousku, nepijte tolik!

Včera jsem neměl to „štěstí“ a Kalouska jsem v televizi neviděl. Několik známých mi však hlásilo, že tam vystupoval zcela „našrot“. Někteří to dokonce přičítali metylu, protože ten prý ničí mozkové buňky.

 

Opravdu by něco na tom mohlo být, Kalousek stále častěji vypadává z role a ztrácí obezřetnost. Místo, aby kauzu s metylalkoholem považoval za požehnání, protože mediálně překrývá jeho úlety, on to zase nevydržel a musel se zviditelnit. Už mu asi není pomoci. Ne nadarmo se říká, že alkohol zvyšuje nepodložené sebevědomí, vede k podcenění rizik a dělá z lidí furianty. Z furiantů jeho typu pak dělá naprosté ztřeštěnce.

V tomto rauši – ať už s alkoholem či bez – hulákal na občany napříč Evropou, že všechno prožrali a proflákali. A to si dovolí člověk, který tu údajnou hostinu dvaadvacet let režíruje. I za toho Dluhoslava měl hospodářské funkce. A nakonec ho tento proklamativní „šetřílek“ překonal i ve výši ročního deficitu!

Jak si tento distributor složenek, jejichž výši už navýšil o dalších 35 tisíc korun na obyvatele, a oblíbený sponzor Brusele a kleru vůbec může dovolit vyřvávat cokoliv o prožírání?! Tak si znovu připomeňme, co má mimo jiné na svědomí:

 

●ukončení sporu s Nomurou ohledně vytunelované IPB......120 miliard

●odstranění ekologických škod jedinou firmou (zrušeno)....100 miliard

●elektronické mýto.................................................................45 miliard

●ochrana Bakaly ve věci bytů OKD........................................35 miliard

●nečinnost v kauze MUS (Švýcarsko)....................................12 miliard

●riskantní půjčka MMF.............................................................38 miliard

●záruka Irsku a Portugalsku...................................................14,4 miliard

●software pro Drábka................................................................3,5 miliardy

ESM (v ratifikaci)...................................................................350 miliard

církevní „restituce“ (v přípravě).............................................171 miliard

 

Kéž by se Kalousek flákal! Ale on chce škodit co nejaktivněji a co nejdéle. Předvádí nám svých devět životů. Každý nás stál desítky miliard.

Za jeho ministrování dále zchudli a budou dále ožebračováni důchodci, kteří vytvořili hodnoty, jež se už přes dvacet let prostřednictvím privatizací prodávají a prožírají. Kde jsou ty peníze? Totéž se týká nemocných, postižených, studentů, matek, nezaměstnaných (nemyslím parazity) – prostě všech, kteří se nemohou bránit. Kdo prožral peníze, které dnes mnohým chybí na důstojný život? Pokladní v hypermarketech? Stavební dělníci? Učitelé? Hasiči?

Ne! Na prožírání tady máme politiky a s nimi svázané nohsledy. Pamatujme si aspoň ty drzouny, co nám ještě otloukají o hlavu, jak nás ožebračují. Mezi nimi je Kalousek king. 

 

 

Autor: Dušan Streit | pátek 21.9.2012 11:49 | karma článku: 42,85 | přečteno: 4342x