Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Parádně napsáno.R^

2 0
možnosti
Foto

Veřejná deklarace příslušnosti k nějakému náboženství by zcela automaticky měla vylučovat dotyčného ze státní správy a státem financovaného školství.

Veřejná deklarace toho, že já jsem členem nějakého náboženství tak výrazně jako je u muslimů "pokrývka hlavyů u žen znamená jednoznačně postoj typu vy ostatní kráčíte do pekel.

Jak to udělat s muslimy muži, kteří tento nesmysl k nám implantují však nevím

5 0
možnosti

M39i96l90a84n 46R82a14d78e80k

27. 3. 2013 23:53

s tim dvojim metrem a selektivnim rozhorcenim mate pravdu, ruda hvezda, Che Guevarra, to je koser. Ale hakenkrajc je fuj. Krize take, ale satek je holt vec svobody.  Je, ale ne v praci.

6 1
možnosti

No vidíte, nedávno jste mě chtěl fackovat, když jsem komentoval vaší fotku, kde jste vypadal jako starej morous, a ejhle, už jste vyvěsil novou, kde vám to moc sluší jako bodrému výčepnímu. Kolik unesete na tom tácu piv? V

7 11
možnosti
Foto

Fandíte si, s vámi moje fotky, které občas vyměním, nijak nesouvisí. :-/

A máte to popletené, nejsem za výčepního, naopak to mi nosili Cuba-libre :-)

Bodrý týpek, jako se jevíte vy, opravdu nejsem :-P

7 4
možnosti

Článek 15 odst. 1 Listiny základních práv a svobod praví: "Svoboda myšlení, svědomí a náboženského vyznání je zaručena. Každý má právo změnit své náboženství nebo víru anebo být bez náboženského vyznání." Návrhy pana Streita by tedy bylo možné realizovat pouze v případě, že by toto ustanovení bylo z Listiny vypuštěno.

4 26
možnosti
Foto

Já jsem navrhoval omezit svobodu vyznání? 8-o

15 2
možnosti
Foto

Když mluvíte o jezinkách, tak Vám píši následující.

Šária má také některé dobré stránky. Vy jste myslím (poměrně) šťastně ženatý. Víte však, kolik naivních Smolíčků Pacholíčků ve své hlouposti naletělo na zakluklenou (nemuslimskou) jezinku, která si jen stěžovala a muži nadávala. Když to muž už nemohl vydržet a se rozhodl se s ní rozvést, tak taková jezinka rozvod (možná jen naoko) nechtěla, komplikovala a kladla si nesmyslné finanční požadavky. Rozvod dle Šáriy je jednodušší. Muž na všechny světové strany prohlásí, že ženu zapuzuje a je to vyřízené. Nejsem pro Šáriu, ale na některé jezinky by takový zákon byl myslím velmi vhodný.

3 16
možnosti
Foto

Možná jsem to trochu zjednodušil a dle Šárii rozvod zase tak příliš jednoduchý není. :-)

3 5
možnosti

Autor má naprostou pravdu, nosí-li do školky hidžáb, tak se tím (a nejen tím, protože vyjádřila i přímou podporu) vyslovuje pro shariu. Sharia, jak je známo, případně si každý může lehce zjistit, je proti rovnosti pohlaví, proti rovnosti náboženství, pro fyzické tresty odpadlíků, nevěrníků, pro povinné zahalování žen... Tedy nejen proti zvyklostem, ale přímo proti ústavě.

Říci, že si může ve škole nosit co chce, pokud to neovlivňuje její vyučování je asi stejné, jako říci, že učitel do školky může přijít v nacistické uniformě, pokud dětem nevychvaluje nacismus.

36 4
možnosti
Foto

Napsal jste to ještě přímočařeji než já R^

18 4
možnosti

M88í18l30a 89Š72u23l81a

27. 3. 2013 13:43

.. mně je to záhadou, jak v křesťansko atheistickém prostředí někdo může přijmout náboženství, které s naší kulturou nemá naprosto nic společného .. Vítr ve vlasech (z filmu Tanec s vlky) by řekl, že jí uletěl rozum .. pochopím ještě Buddhismus, to je nenásilná a Boha postrádající životní filosofie, ale Islám? .. 

.. jde i o podmínky k výkonu zaměstnání, když už si někdo začne věřit třeba v Santa Clause, je to jeho soukromá věc, ale k výkonu zaměstnání by veškeré vnější projevy sympatií k jakékoli ideologii, nebo náboženství měly být zakázané jednoduchým způsobem .. stanovením oblečení .. 

.. no, jedna veška vám smrt nezpůsobí, ale znáte vši, ty se množí a množí a když se nevyhubí, hlavu máte plnou boláků, odtud infekce a šlus .. Herodes by mohl vyprávět, tedy nemohl, on už to má dávno za sebou .. 

.. je třeba trvat na oddělení ideologií, náboženství a jiných ismů od základní výchovy dětí .. kdo z rodičů chce děti vést k něčemu takovému, mají na to kostely, mešity, svatyně, nebo mládežnické stranické buňky .. škola je o vzdělání a znalostech, což někteří učitelé tělocviku moc nechápou :-) ..

.. jako vždy, karma R^

29 1
možnosti
Foto

Proč mi to děláte? 8-o

Můžete mi poradit, co k tomu mám dodat?

Po epilogu už se dá napsat jen epitaf, a to se mi ještě nechce ;-)

Oblažil jste mou ateistickou duši. :-)

A děkuji R^

12 1
možnosti

Multikuturalisté argumentují: "Paní učitelka je oblíbená, proto je nošení šátku v pořádku." Kdyby byla paní učitelka přísná/nesympatická nebo měla neshody s ředitelem, tak letí z práce jako špinavé prádlo hned za šátkem a nikdo se jí ani nezastane.

12 1
možnosti
Foto

Multikulturalisté musejí z principu argumentovat blbě, jinak by nebyli multikulturalisty ;-)R^

15 2
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...