Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Já ji uvařil dnes dopoledne jako vlastní originál. Z ostatních kuchyní jsem nečerpal.:-/

10 1
možnosti
KF

Nějak se mi to neuložilo, takže znova- sice je to na iDnes cca pětadvacátý blog na toto téma, ale je vlastně dobře, že se to probírá.

I když jsem tolerantní a o obyvatelích ČR si myslím to samé, stejně nestojím o učitelku ve státním zařízení, která dává svou víru okatě najevo. 

Úplně stejně by mi vadila i křesťanka s velkým křížem na krku, nebo třeba zmalovaná satanistka v černém. Víru jim nikdo nebere, ale do školky ať její odznaky netahají.

22 1
možnosti
JL

Kdybyste jí jako zaměstnavatel vyhodil z důvodu, že nosí na hlavě ten šátek, tak bych si dovolil předpovídat, že byste u případného soudu neuspěl.

8 4
možnosti

nejake pravo? Nejake zakony? To Streita a jeho guru nejakeho Klause nikdy nepalilo....;-D

2 16
možnosti
VK

Pokud se jedna o bezpecnou bodoucnost, pak termin tolerance je naprosto vedle. Tolerovat muzu, kdyz muslim tluce petkrat denne hlavou do zeme a modli se. Tolerovat mohu ze neji urcita jidla, ze nepije nebo ze dodrzuje urcite moralni hodnoty. To vse muzeme a dokonce bychom i meli tolerovat. Tolerovat ovsem nelze, kdyz zacnou nadrazovat svuj nazor, svuj pohled a kdyz se snazi postavit sve zakony a zvyky nad zakony a tradice zeme ve ktere jsou. Tam uz tolerance konci.

28 2
možnosti
Foto

Ale pozor, ta hranice nemusí být tak zřejmá. Když tady bude tlouci hlavou do země několik miliónů jinověrců, tak si pište, že oni tolerantní v našem stylu k nám nebudou!!

Jinak vás chápu R^

12 1
možnosti
MD

Souhlas. Kdyz tak mluvime o vychove, at jiz prime ci neprime. Jeste z detskych dob slysim dodnes zvuk zvonu kostela nedaleko staveni dedy a babicky a vidim je kracet po ceste od kostela. Myslim, ze docela klidne muzeme my zustat sebou a oni tez. My zde,

v zemi svych predku a oni v zemi jejich predku a kazdy ji muzeme  vtisknout svoji predstavu o lidskem byti. My za zvuku zvonu z kostela, oni za vyvolavani muezzina.

10 1
možnosti
Foto

Já bych se sice obešel i bez těch zvonů, které i moje babička slyšela ráda, ale jinak máte pravdu. R^

7 1
možnosti
Foto

No, takže téma mohamedánské učitelky po sté stejně. Na jednu stranu jsem rád, že se to lidem nelíbí (mně taky ne), na druhou stranu už je to taková omílačka na jedno brdo. Jinak proč si myslíte, že ve slušné společnosti by nemohla muslimka nosit kytli na hlavě nebo někdo chodit s křížem v životní velikosti? Ve slušné společnosti mi je to buřt, ve škole mi to vadí. Nemusíte zbytečně horlivě přestřelovat. Ale škola by měla být sekulární, tam takové okaté a ostentativní projevy nemají místo.

12 2
možnosti
Foto

Proč posté? Já jsem dosud nic nečetl, blogy si vybírám. Měl byste dělat to samé.:-)

Můj názor nesouvisí s tím, co psal někdo jiný. V článku se vymezuji pouze proti panu Komárkovi, jehož komentář mě vyprovokoval.

A když tolik protestujete...jaký účinek měl ten stokrát opakovaný názor, k němuž se částečně přihlašujete? Neučí už snad ta učitelka? 8-o

13 1
možnosti
OT

Myslím, že tenhle odstavec je stěžejní: Určitě bych Ivu Špírkovou nekriminalizoval, ať si nosí co chce. Ale jako zaměstnavatel bych ji s hidžábem učit nenechal. Musela by se rozhodnout, co má pro ni větší cenu. Jsou u nás nějaké civilizační a kulturní tradice, jejichž dodržování nemá nic společného se svobodou.  

Nezbývá mi než souhlasit a poděkovat vám!!!

21 2
možnosti
Foto

A to jsem chtěl, aby byl stěžejní celý článek ;-D

Dík :-)R^

11 2
možnosti
VM

Je vidět že muslimové tento blog pečlivě sledují, Ke zcela korektním diskuzním přízpěvkům sázejí mínusové body. jen tak dál, ať je vidět kolik vás tady je!

18 7
možnosti
SB

TADY je místo, kde mi jejich přítomnost nevadí......

8 3
možnosti
SB

čím víc jezdím do islámem již silně obohacených zemí, tím víc vám, pane Streit, dávám za pravdu.........otevřeně říkám, že v zemi svých předků (a ano, nevím odkud sem každý jeden z nich přivandroval, či zda tu žil odnepaměti...) NECHCI žádné další islamisty ,jejich nadace, hořící auta na předměstích, čtvrti jako berlínský Neukölln, 18.okrsek Paříže a pod. Jsem xenofob? Čecháček? Špatný vzor pro děti? Postrach společné multikulti budoucnosti? Nálepkujte si ad libitum. JE MI TO BUŘT.

22 4
možnosti
Foto

Fak nechápu, že někdo může být tak zaslepený, krátkozraký a sebevražedně masochistický, že má opačný názor 8-o

Vám R^

11 2
možnosti
PH

P63e10t46r 49H38l47a38v31í23k

27. 3. 2013 12:19

Taky plně souhlasím a měli bychom konečně začít pojmenovávat věci tak jak opravdu jsou a né se pořád zakrývat nějakým humanismem nebo multikulturalizmem.

Já bych zavedl jednoduché pravidlo: 1) jsi tady na návštěvě krátkodobě řekněme do 1 měsíce ? Tak si nos třeba i burku a já budu vědět, že jsi cizinec na návštevě a podle toho se k tobě budu chovat. 2) Jsi nebo chceš tady být trvale a žít tady ? Tak v tom případě žádná burka a podobné věci. A zkus hrát na můj multikulturalizmus a zavádět tady své zvyky...se zlou se potážeš a bez pardónu pofrčíš odkud jsi přijel !

Nejvíc mně ale zaráží ta logika přistěhovalců, kteří utíkají ze své země, protože tak nechtějí žít a pak se tady združují do komunit a snaží se opět zavést stejný systém ze kterého utekli...no chpetete to ? Já ne :-)

23 3
možnosti
Foto

SouhlasímR^

A ta kontradikce je fakt úsměvná, kdyby nebyla nebezpečná. Oni se chovají jako dobyvatelé nových území ;-€

8 2
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...