Je Topolánek neschopný lampasák, nebo Mládek ješitný dětina?

Špatná otázka. Především je třeba kvitovat s povděkem, že domýšlivost a egoismus někdy prolomí účelové lži. Z hlediska socanů se Mládek samozřejmě zachoval jako ambiciózní trouba, když vyslepičil, že jejich sliby de facto po volbách padnou. To ovšem z Topolánka nikterak nedělá schopného myslitele.

Ten byl zatím schopen úplně rozvrátit pravici zcela neskutečným diletantstvím. Nebudu to zde rozvádět, protože jsem ne tak dávno o tom napsal samostatný článek: http://streit.blog.idnes.cz/c/114600/Kdyz-ostatni-uz-nemohou-ja-potapim-pravici-Vas-Topolanek.html.

Doplním jen perličku: To, že z nenáviděného Langera udělal šéfa volebního týmu, to už je tedy na prášky. A všimněte si, že nepomohlo ani srdce (modré) a Havel se od ODS před volbami odklonil, což by soudný člověk věděl předem.

A přece jen musím zmínit doslova dryáčnické inzeráty, které si nikterak nezadají s hloupými inzeráty ČSSD, jimž jsem se také už vysmíval: http://streit.blog.idnes.cz/c/120629/Zast-a-nenavist-jako-predvolebni-nastroj-CSSD.html.

Třeba sladkobolná fikce toho propuštěného zaměstnance berňáku, jenž někdy v budoucnosti kvůli ČSSD skončí opět na dlažbě, je zcela dementní. Oni nechápou, že hloupého voliče má pod palcem Paroubek a že přetahovat se s ním na stejné intelektuální úrovni je kontraproduktivní.

Nejhorší na tom je, že Paroubek pod náporem až sebevražedné blbosti vedení ODS a zejména Topolánka osobně se znovu postavil na nohy, když už mlel někdy loni v červenci z posledního: http://streit.blog.idnes.cz/c/94076/Rozval-CSSD-akceleruje-Paroubek-v-sesuvu.html.

Momentálně dokonce hrozí levicový armagedon. Vzpomeňte jen, že Topolánek propadnul stejné sebestředné upřímnosti jako Mládek, když označil Vodrážku za Blba z Horní Dolní. Teď už to místopředsedovi ODS nikdo neodpáře. Byla to sabotáž? Ale ne. Ale co byste čekali od neschopného a ješitného lampasáka?

Z toho srovnání dvou ješitů nakonec vychází Mládek lépe. A to z toho důvodu, že zpochybnil sliby socanů. Však také začali kejhat jako potrefené husy. Pěkně jim to zavařil. A zvláště Bohuslavu Sobotkovi, o němž mluvil jako o účetním. No, docela mu ještě fandil: http://streit.blog.idnes.cz/c/120152/Bohuslav-Sobotka-Viktor-Kozeny-cajicek.html.

Mládek chce být strategickým expertem příští vlády. A přitom nezvládá ani elementární taktiku. Svými výroky se zcela odrovnal u obou největších stran. Prostě další diletant.

A pak rozhodujte, který je omezenější...

Autor: Dušan Streit | úterý 9.2.2010 11:26 | karma článku: 30,78 | přečteno: 3108x