Jak může žába na prameni spolknout ropuchu?

Vždyť ropucha sedí pod kamenem české zahraniční politiky. A chtěla by přesídlit na Hrad. Ačkoliv si Schwarzeberg zašpásoval s rolí kanibala, prezidentem naštěstí nebude. Velká část jeho příznivců okouzlených jeho rodem a starosvětskostí jej už prokoukla.

 

Pokud by člověk nechtěl v české politice narazit na kolaboranta, musel by pohledat. Ovšem Schwarzenberg hraje prim. Všechno, co udělal, vždy bylo proti zájmům České republiky. Vždy hájil zájmy zahraniční, ať už se jednalo o Brusel, Washington, Berlín, Paříž, Hamburk nebo Vatikán. Schovává se za bezpodmínečnou loajalitu k EU či NATO. Je-li u nás někdo trojským koněm NWO, je to on.

České zájmy poškozuje programově. Ruší česká diplomatická a obchodní zastoupení v tradičních zemích. Plánovitě poškozuje naše zájmy v Číně a v Rusku. Neštítí se toho, co pak využívá cizí konkurence.

V poslední době svými až vlastizrádnými výroky poškozoval naši jadernou energetiku a ČEZ. Dokonce se iniciativně vyjádřil, že tak či tak budeme muset zavřít Dukovany, mimochodem jednu z nejbezpečnějších elektráren vůbec. Teď zase oficiálně Francouzům „požaloval“, že jejich společnost Areva bude vyřazena z konkurzu na dostavbu Temelína, a to ještě před vyhlášením výsledků. Areva toho okamžitě využila pro své odvolání k protimonopolnímu úřadu, kde namítá i únik informací.

Dalo by se pokračovat dlouho. Tomu, kdo četl mé články, by to bylo zbytečné opakovat. Snad nejlépe jej charakterizuje jeho zběsilá snaha mezi prvními uznat mafiánský a musulmanský pseudostát Kosovo. Jeho kumpánem je zločinec Thaçi, jehož nepotrestaná zvěrstva přesahují násobně to, co kritizuje v Rusku nebo v Číně.

A nezapomeňme na to, že je součástí TOP bratrstva kočičí pracky, kde Schwarzenberg s Kalouskem byli hlavním motorem všech „reforem“, které drtivá většina občanů i odborníků odmítá, ať už se jednalo o zvýšení (nejen) DPH, rozvrat důchodového systému či neobhajitelné dary církvím.

Faleš jejich údajné rozpočtové „odpovědnosti“ můžeme vidět na přiznání Kalouska. Ve sněmovně při dnešním projednávání rozpočtu na příští rok řekl: „Budou (církevní „restituce“) započteny do letošního rozpočtu“ (zdroj iDnes). Takže letošní schodek navýší tito „králové všech projídačů“ o 59 miliard, jež jej posunou na 5 procent HDP!

Jestli jsou komunisté ropuchy, pak Schwarzenberg a jeho věrní jsou hyenami, ohlodávající poslední maso na kostech Českého státu.

 

 

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Dušan Streit | středa 28.11.2012 12:03 | karma článku: 40,95 | přečteno: 2999x