Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PC

georgesco

8. 6. 2011 11:34
co jste všichni čekali

Nechápu, co všichni čekali od takovýho estébáckýho zmetka. Podívejte se, co je to za člověka. Když jsem si dovolil na toto poukázat v době jeho vrcholné moci, tak všichni řvali, že je to schopný až geniální manažer. A neuběhlo ani moc času... schopný opravdu je, přivízt ke krachu firmu jako je Sazka, to chce opravdu velkýho umělce. Pokud to samozřejmě není řízená věc jak přihrát lukrativní kšeft spřáteleným soudruhům.  No a jsem taky zvědav, jestli si v Sazka aréně pověsí druhou desku - Hušák bankrotář.

0 0
možnosti
PT

pettyo

7. 6. 2011 13:45
Máte...

..pravdu. Problém je, že Hušák ten insolvenční návrh za sebe podal. Později než Ječmínek, ale podal.

0 0
možnosti
MT

tymak

4. 6. 2011 23:50
...

Hušákovi by slušelo tak akorát právo nevypovídat.

0 0
možnosti
SN

kuča

2. 6. 2011 16:30
Hušákova drzost........

:-)........je nebetyčná ! V normálním státě už by byl dávno za katrem! Zřejmě dobře platil ty svoje strýce v představenstvu, viděl jsem několikrát v televizi mr. Kořána, jak se za něj spravedlivě bil a to už bylo celkem známo, že bohatá hostina končí. Nevěřím tomu, že HUšák bude nějak postižen, jeho majetek se rozrostl do nevídaných rozměrů a bude ještě očekávat další funkci ve společnosti, která Sazku koupí. A s velkou pravděpodobností ji dostane.

Kdysi dávno běžel v televizi seriál o italské mafii. Komisař Catani by měl u nás práce nad hlavu! ..... Není to bohužel jen případ Sazky. Jak říkal blahé paměti Knetig, v údajném pominutí smyslů v kauze Drobil, krade se u nás bezostyšně "za bílého dne"! Také klid po pěšině a Drobil se stal hlavním "ideologem" ODS. Máme to ale vypráskané politiky !

0 0
možnosti
DS

Streit

2. 6. 2011 21:27
Re: Hušákova drzost........

Ano. Ale od modré až po oranžovou. :-)

0 0
možnosti
C

certik_bertik

2. 6. 2011 16:19
nesmysl

zopakujte si naše zákony. Realita je taková, že za krach Sazky ručí pouze akcionáři svými vklady, čili oni jsou akcionáři a ztratí svoje podíly

0 0
možnosti
AS

pralinka_rumova

2. 6. 2011 17:41
Re: nesmysl

Akcionář za nic neručí, ten může maximálně plakat, co si navolil za statutární orgány. Ty jsou odpovědné, pokud neprokáží opak, totiž že společnost spravovaly s řádnou péčí. A jsou odpovědné společně a nerozdílně.

0 0
možnosti
ZH

Zani

2. 6. 2011 16:04
Tak vidíte, že to jde

A umíte i napsat něco co sedí. Neposílil jste se na to okurkama ?:-)

0 0
možnosti
DS

Streit

2. 6. 2011 17:43
Re: Tak vidíte, že to jde

Dneska mám sklizeň oponentů :-)

0 0
možnosti
MS

Matyas Sandorf

2. 6. 2011 15:43
prvním činem

by dnes mělo být obstavení veškerého majetku, jak samotného Hušáka, tak celého představenstva Sazky.

Tady by se měli exekutoři vyřádit, stejně jako na chudém lidu, kdy neváhají pro několikasetkorunový dluh uvrhnout  člověka do bídy a třeba ho i připravit o rodinný domek.

Jak to, že v tom bankovně-kapitalistickém systému jsou zisky privatizovány a dluhy socializovány?

0 0
možnosti
C

certik_bertik

2. 6. 2011 16:20
Re: prvním činem

pletete si to s komanditní společností. Ale Sazka je akciová společnost. To co navrhujete je taková reminiscence na rok 1948

0 0
možnosti
JP

johnpeters

2. 6. 2011 15:27
Karma.

V demokratickém státě  s nezávislou funkční justicí by to skutečně takto fungovalo...R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 1144
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3937x
Nevěřím umělým celebritám a politikům. Hledám odpověď na otázku „Proč?“ a nedám pokoj, dokud si neudělám vlastní názor, většinou navzdory bolševicky přijímanému mainstreamu. Podporuji aktivní přístup k životu. Jsem konzervativním ateistou, pro kterého však je osobní svoboda nade vše. Chci se podělit o své obavy, že plíživě přicházíme jak o tradice, tak o stále větší část svobod. Není náhodou, že spolu s tím ztrácíme národní svébytnost. Bytostně odmítám všechny utopie jako je Evropská unie.
Poslouchám hard rock, nejraději DEEP PURPLE. Mám v oblibě sport a považuji jej za součást hygieny. Hodně čtu, rád píšu a formuluji své názory. Pozor, jsou někdy otevřené a provokativní!
Když 2x prokliknete mou fotku, uvidíte sami...