Březina je výsměchem, ale havlovská banda by byla tragédií

Nejsem z Prahy, a tak mi situace na jejím magistrátu byla skoro lhostejná. Ale nefandil jsem ani překabátěným lidovcům formálně vedeným původně zeleným pohrobkem aristokratů.

 

Nezapomněl jsem na spojení Tůma-Bakala-Schwarzenberg-Havel přes Becherovku, Patrii finance, ČSOB, Knihovnu Václava Havla, Vizi 97 atd. Tito lidé roztahují svá chapadla natolik, že by jejich další posílení bylo smrtící nejen pro demokracii, ale i pro Českou republiku a její zájmy, jež už tak jsou obsazením ministerstva zahraničí v troskách.

Když k tomu připočteme šíbra, zrádného lidovce a pseudopravičáka Kalouska, tak je to děsivá kombinace. A navíc ještě stále stejná klaka pseudointelektuálů a rozumbradů a zastánců nepolitické politiky, kteří už kdysi nezákonně ovládli Českou televizi: Havel, Halík, I. Klíma, Sommerová, Menzel, Svěrák, Třeštíková, Kraus...

Floutek, lhář a nicka typu Březiny je opravdu ostudou sociální demokracie i současné koalice. To Bém byl proti němu - zdůrazňuji, že relativně - charakter i odborník. Ale TOP 09 s celou tou nedemokratickou a umělecko-podnikatelskou suitou, je o stupeň horším nebezpečím. Aspoň se ukázalo, kdo za nimi a jejich mediálním úspěchem stojí.

Ještěže předvedli, jak si demokracii představují. Srotí se pár set lidí přes internet na nezákonné demonstraci, postaví do čela starého popletu Havla a nějakou televizní dršťku a myslí si, že jsou nad zákony.

Takže současnou situaci jako nepražák považuji za menší zlo. Demokracie nakonec ničím jiným než menším zlem není. Proto přeji primátorovi Svobodovi a jeho Pražanům dosažení mírného pokroku v mezích zákona.

Autor: Dušan Streit | středa 1.12.2010 11:04 | karma článku: 41,14 | přečteno: 4039x