Ať se nám ten skomírající zelený sliz nevrátí evropským oknem

Málokdo už pochybuje, že Strana zelených škodí lidem i přírodě. Po poslední frašce, kdy zelená obluda začala požírat vlastní střeva, už po ní zbude jen smrad. Ale utěsněme okna, aby k nám nevlezla maskována evropským odérem.

 

Nechci tady vůbec připomínat vnitřní žabomyší půtky s rakouskou matkou nebo s tragédkami typu Zubové (neměla by se správně jmenovat Zubovová?), Jakubkové nebo dříve s tím komediantským floutkem a ještě předtím s potrhlým Jakubem Patočkou, který měl zmatek i ve jménech Barbora - Anička - Adam a pomáhal legalizovat neexistující dítě. Na dikreditaci Strany zelených stačí milenecké duo Bursík - Jacques.

"Strana zelených se postupně mění na chráněnou rezervaci pro Bursíkovy straníky, úředníky a poradce a je stranou vyžírků uprdelených na teplé sesli", uvedla v projevu na republikové radě poslankyně Věra Jakubková. Dlužno dodat, že o nějaké změně k horšímu může hovořit jen ten, kdo by snad uvěřil Bursíkovu předvolebnímu heslu o slušné politice. Místo toho navenek nasadil politiku korektnosti - což jak známo není totéž - a dovnitř politiku síly (že Kaťuško). Díky tomu své nohsledy usalašil ve vládních a na vládě závislých funkcích v množství větším než velkém (v relaci k počtu mandátů).

Z těchto pozic se mu daří vést doslova záškodnickou politiku. Uvrhl českou energetiku do budoucí závislosti na dovozech. Prosazuje stále šílenější tzv. ekologické balíčky, které devastují diverzitu českého zemědělství, zdražují pohonné hmoty a zkracují životnost motorů, deformují trh klientelismem, jsou energeticky kontraproduktivní (se započtením výrobních energií a surovin) a ve světě vedou k šíření hladu, když na úkor potravin se pěstují suroviny pro biopaliva.

V rámci svého zvráceného pojetí sociálního inženýrství chce trestat občany za to, že uvědoměle třídí odpady. Chce nakazovat obchodníkům, že nesmějí zákazníkům zdarma poskytovat nákupní pytlíky. Tady mohu sloužit z vlastních zkušeností srovnáním s takovým Španělskem, kde je absolutně nemyslitelné, aby vám prodavačka sama nenaskládala nákup do igelitových tašek. Vymýšlí i jiné hovadiny, jako zálohování plastových lahví, které zmiňovat by bylo nošením dříví do lesa.

Tragická je také personální politika, počínaje advokátem kosovských vrahů  a přívržencem evropských pořádků předminulého století Schwarzenbergem a konče zbytečným a bláznivým Kocábem, jenž zjistil, že jako hudebník si životní úroveň neudrží a do Senátu mu voliči přibouchli vrátka. Nejde o nic jiného než o kanál, kterým infiltruje prezidentu Klausovi natruc havlovská politika do vlády.

Pár ztřeštěnců a pijavic, kteří jednorázově nachytali voliče a získali 6 mandátů, nesmyslně deptají milióny lidí. Vydírají vládu a každý „úspěch" je povzbudí k ještě šílenějším výmyslům. Uvědomuje si to stále více lidí a vypadá to, že před propadem do nicoty po příštích volbách je nezachrání ani agentura STEM.

Jenže má to háček. Zaprvé hrozí, že si Bursík a Jacques najdou nějakou evropskou trafiku. A hlavně je stále více oblastí, v nichž evropské direktivy budou závazné, zvláště po případné ratifikaci Lisabonské smlouvy. Český parlament nebude mít moc zvrátit evropskou zelenou politiku, kterou prosazuje nejen 42 poslanců (hlavně z Německa a Francie), což bude skoro dvakrát více, než bude mít mandátů celá ČR. Ale navíc tyto trendy posiluje dalších 41 levicově zelených poslanců severských zemí a to vše za podpory 215 poslanců evropských socialistů.

Takže se můžeme těšit, že ve volbách vypráskáme Bursíka i s milenkou, ale evropským oknem k nám vleze ekoterorista Cohn- Bendit a spol. Už teď jsem zelený hněvem a starostí, když na tu možnost pomyslím a vzpomenu si na onu památnou inkviziční návštěvu na Hradě. Mělo by nás to varovat.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Dušan Streit | pondělí 9.3.2009 9:03 | karma článku: 42,32 | přečteno: 5149x