Zeman je velký stratég

Zeman je dobrým prezidentem,prezidentem  lůzy. Svojí lživou agresivní kampaní a za notné podpory právě té ukřičené agresivní lůzy se stal prezidentem. Diskuze pod různými články o jeho morálním prohřešku na internetovém serveru Seznam.cz to jasně dokazují. Pro ty, pro které je prezidentem, nějaká sprostá slova ve funkci hlavy státu nic neznamenají a jsou naopak ctností. A tak Miloš zabil dvě mouchy jednou ranou.

 Některé jeho dřívější postoje k mezinárodní situaci, jako například jeho postoj k Ukrajině, mu totiž pomalu ubíraly na popularitě u jeho ruských přátel a i u těch, kteří jej na Hrad zvolili. A pak, což asi je to nejdůležitější, bylo a je potřeba zakrýt, co vlastně v Číně dělal, co pronášel a co sliboval.

 Dobře si je vědom toho, že otázky na toto téma by mohly být pro něj krajně nepříjemné a dost možná i nebezpečené. Mohou totiž naplnit i skutek vlastizrady a proto bylo nutné něco udělat,aby se tato otázka odsunula do pozadí.

 Vyřešil to geniálně.!Mikinová fraška", skandál , který v režii Hradu vypukl na oslavách 28.10. ve Vladislavském sále, byl jen jakýmsi předkrmem. To hlavní přišlo až v "Hovorech z Lán". A jeho plán vyšel.Svoji vulgaritou totiž ohromně zalichotil své členské základně budoucích voličů, protože přece mluví jako oni,jako jeden z nich a co je hlavní - jeho čínská cesta se odsunula pro mezinárodní i domácí veřejnost do pozadí !!!

 Bravo pane Zemane, jste geniální demagog. Je dobře, že jste nikdy nebyl,nejste a nikdy nebudete mým prezidentem!!!!

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Jiřístrašek Strašekjiří | středa 5.11.2014 10:24 | karma článku: 25,07 | přečteno: 1374x