Multikulti v praxi

V Sydney drží islamista jako rukojmí bezbranné civilisty a Evropa přemýšlí, jak být humánní vůči navrátilcům, kteří bojovali v řadách IS. Halík,Úhl,Němcová,Bursík, Jacques a naše vláda nabízí azyl běžencům ze Sýrie. Evropo vzpamatuj se , dokud je ještě čas.

Samé ohledy, samá humanita,organizace pro začleňování nezačlenitelných, pro přizpůsobení nepřizpůsobivých. A výsledek? Jedni nás mlátí a přepadávají v ulicích našich měst a druzí nám přímo řežou krky. To je výsledek té humanity.

Tisíce lidí z Afriky dnes a denně obsazují Evropu. Nejsou to však uprchlíci z politických důvodů,ale jdou za lepším, jdou parazitovat na našich sociálních systémech. Nic víc, nic míň. Problém však je, že vytvářejí svoje uzavřené komunity, které se nehodlají vzdát svých zvyků, tradic a obyčejů, které nechtějí přijmout evropské normy života.

 Jako dobrý příklad může posloužit, kolik "občanů" z Británie, Francie a dalších evropských zemí bojuje v řadách islamistů a nedělá jim problémy uřezávat hlavy občanům Británie,Francie, tedy svým spoluobčanům, jejichž země jim nabídla svoji pohostinnost.

 Evropa je rozvrácená politikou Evropské Unie, která nevím z jakého důvodu nedokáže zabránit přilivu těchto běženců, ba naopak, chcem jimi zaplavit celý evropský kontinent. To je politika, která přímo ohrožuje životy nás všech.

 Možná budu označen jako xenofób a rasista. Tím určitě nejsem, ale chci,abych mohl bezpečně žít v zemi, kde jsem se narodil, celý život pracoval, kde platím daně a kde bych chtěl, aby mohli žít i moje děti, bez obav, že jim někdo uřízne hlavu, pokud nebudou chtít přijmout Islám.

Evropa se musí vrátit ke svým kořenům a tradicím. Měla by se vrátit ke křesťanství, jinak si s Islámem neporadí. To věděli již naši dávní předkové. Bude to však velmi obtížné, protože současná EU je ovládána marxisty,trockisty a co já vím, jakým ještě alternativním plevelem, který nás vede na pokraj katastrofy

Autor: Jiřístrašek Strašekjiří | pondělí 15.12.2014 10:01 | karma článku: 40,45 | přečteno: 2414x