Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Klasický úzký pohled člověka který nevytáhl paty z Čech, doplněný silným konzervatismem. Jste absolutně typický xenofob. A upřímně řečeno, mám mnohem raději lidi, kteří to rovnou přiznají, než ty, kteří se to snaží okecávat.

Návrat ke křesťanství neznamená nic jiného, než že se vrátíme zpátky.

Ono je teď strašně módní tvrdit, že multikulturní společnost sehnala. Jenže to je strašný nesmysl. Zatím nejmocnější stát na světě je toho živým důkazem. Od založení se v něm míchají všechny možné národnosti a náboženství (i muslimové) a úspěšně. Lze říci, že EU multikulti selhal. A to ne díky imigrantům, ale díky hloupé sociální a imigrační politice.

Na (ne)selhání multikulti nelze usuzovat z činů pár cvoků. Jedna uřezaná hlava v Británii není selhání multikulti. To je jen čin hlupáků. Selhání multikulti jsou čtvrti, kde prakticky vládne šaria či zapalování aut nespokojenými francouzskými mladíky. Jenže to mnoho důchodců nehodlá rozlišovat.

0 4
možnosti
MM

Jestli tím nejmocnějším státem světa myslíte USA , takk právě tam multikulti selhala a společnost se blíží ke katastrofě. Selhala tato pseudokultura v momentě, kdy se začalo vše stupňovat a přehánět, t.j. obavy z jakékoliv diskriminace, pozitivní diskriminace, ochrana práv člověka až do podoby, že vrah má větší práva než oběť, jen aby mu náhodou neublížili, snad dokonce i křivým pohledem,feminismus a harašení atd. Pitomá Evropa to vše převzala a dovedla k totální dokonalosti. Můžete mi prozradit v čem je, či byla myšlenka multikulti společnosti právě proti tradiční přínosem, obohacením? A o jaké jedné uřezané hlavě mluvíte? A proč do toho mícháte důchodce?

2 0
možnosti
AS

A35d46a80m 46S83t11a36v76a

15. 12. 2014 11:07

"protože současná EU je ovládána marxisty,trockisty a co já vím, jakým ještě alternativním plevelem, který nás vede na pokraj katastrofy": Kdy toto naši lidi pochopí, nevím. Píšu to tu už několik roků, mnozí si ťukají na čelo, ale je nezbytné si toto uvědomit. EU  ovládají vyhulení marxističtí svévolníci, kteří se jenom snaží prosazovat své, čemu sloužili za mlada - svévoli, bez ohledu na potřeby doby. Přesně tak je tomu i u nás.

10 0
možnosti
MK

EU není ovládána marxisty, ale jinou odnoží  reformního utopistické komunismu, kterému nevadí novodobá šlechta, která zřejmě představitele této ideologie platí a uměle  je udržuje u moci. Marxisté lůzu neuznávali, nazývali ji lumpen proletariátem a byla pro ně fuj.

0 0
možnosti
JT

Nebranme Halikovi prijimat uprchliky a jinoetnika. U nej doma. Samozrejme s tim, ze bude plne zodpovedny za veskerou skodu, kterou zpusobi.

3 0
možnosti
MK

Jen aby na tuto bohulibou činnost nenafasoval nějakej ten grant EU;-D

1 0
možnosti
  • Počet článků 40
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1313x
jsem důchodce

Seznam rubrik