Islámský stát a naši komunisté

Novinky.cz zveřejnily článek, ve které informují, že byl zabit jeden z čelních představitelů ISIL. http://www.novinky.cz/zahranicni/blizky-a-stredni-vychod/346848-pri-naletu-zahynul-jeden-z-vudcu-islamskeho-statu-mozna-sam-chalifa.html Člověk by si řekl, dobře fajn, o jednoho teroristu méně. A že to nejsou jenom teroristé,ale i bezprecedentní vrazi, o tom nemůže být pochyb.

Jenže..., na Novinkách.cz zveřejnil tento příspěvek jistý pan Milan Červenka z Frýdku-Místku: 

Milan Červenka, Frýdek- Místek

Čtvrtek, 4. září 2014, 17:37:36  |   Souhlasím  | Nesouhlasím  | Nahlásit  | -6

Při náletu zahynul jeden z vůdců Islámského státu, možná sám chalífa zahynul
-------------------
Až bude někdo dělat nálety na Obamu a spol,
to teprve budeme řvát smíchy !

píše pan Mila Červenka

---

 Docela mě to zarazilo. Jak může někdo u nás souhlasit s tím, co se děje v zemích,které terorizují islámští fanatici ? A naopak svolávat nálety ne na Obamu, ale na celou Evropskou civilizaci? Pátral jsem po tom na internetu, kdo je pan Milan Červenka. Nedalo to moc práce,aby se člověk dopátral, že je členem KSČM obl. org. Frýdek-Místek

Více není potřeba říkat dále. Komunisté jsou ochotní v tažení proti naší Evropské civilizaci se spojit s kýmkoliv, třeba i s ISIL. Ostatně to dokázali servilním blahopřáním ke zvolení Kim Čong Una, který je vůdcem KLDR.

Myslím si, že by se v současné situaci, kdy je vyhrocená bezpečnostní situace, měla  zabývat BIS aktivitami KSČM.  Pokud je včas nezakážeme, tak dále budou podrývat bezpečnost tohoto státu a jak sami můžete číst, jsou ochotni se spojit třeba s muslimy.

Narostla jim křídla a to je špatně

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Jiřístrašek Strašekjiří | čtvrtek 4.9.2014 18:30 | karma článku: 22,21 | přečteno: 875x