Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Postupne se divam na vase prispevky zde a ... jsem tak trochu v soku .... na druhou stranu i zde to logicky bude prurez spolecnosti a lidskymi typy, tak se tesim, co z toho nakonec vyleze priste ?

0 0
možnosti
Foto

Zabíjení občanů cizích států z bezpilotních letadel je státní terorismus. I kdyby šlo o zločince, mají nárok na řádný soud. To ovšem havlopravdisté těžko chápou, jsou vychování v rpředklonu k vládnoucí vrstvě a propagandě médií bezmezně důvěřují.

3 6
možnosti
JR

J40a42r12a 13R54a47n64k

4. 9. 2014 23:42

Smarjajozef, nemuze nekdo sundat to nebohe stvoreni uz konecne z toho kolotoce?

Ma z toho vseho motoliciRv

1 0
možnosti
Foto

Hovoříte mi z duše. Tu zločineckou organizaci jsme měli hned po 89 zakázat, viníky potrestat. /minimálně komunistické bachaře/ Děkujeme, panu exprezidentovi Havlovi za to, že příšel s myšlenkou: "Nejsme jako oni", a tak nebyl nikdo z komunistů potrestaný.... (dneska se nám ti rudí dementi smějí do obličejů a mají možnost na Novinkách psát ty svoje marxistické bláboly).

Ale je fakt, že činit zodpovědné za dnešní stav společnosti pouze komunisty a komunistický režim by bylo asi hloupé - i když na aktuálním stavu země se rudoši podepsali ve značné míře. ;-€

3 1
možnosti
Foto

Hlavně že ta evropská civilizace je Vaše.

1 3
možnosti
  • Počet článků 40
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1313x
jsem důchodce

Seznam rubrik