Nový Adolf Hitler na iDnes

Honba médií a ministrů pro lidská práva za tzv. neonacisty vyvolala zřejmě opačný efekt - jejich myšlenky se staly populárními. Jak jinak si vysvětlit, že článek Štěpánky Bergerové, která prezentuje názory jako vejce podobné názorům jistého Adolfa Hitlera, získal značně vysokou karmu a dokonce se objevil ve výběru blogů? Podívejme se, co píše blogerka a co autor díla "Mein Kampf".

Štěpánka (blog): "V Číně si musí každý za další dítě zaplatit (žádné přídavky, místo nich pokuta). Kdo na to má nemá problém. Kdo na to nemá se nemnoží (nebo jsou děti odebrány k adopci) . Možná to tak nemysleli, ale zkvalitňují tím svůj genetický potenciál.


Z pohledu naší společnosti je to kruté a nehumánní. Z pohledu přírodních zákonů a čínské společnosti účinné. 

(...)

Jsme natolik lidští, že uměle podporujeme životy, které by v přírodě nevznikly nebo zahynuly. A tak se náš vývoj zpomaluje.


Připomíná mi to vývoj ve spirále, kdy na vrcholu se vždy oblouk otočí směrem dolů, protože není cesty výše.


A tak bude přibývat populace, která se o sebe a své potomky nedokáže sama postarat, až jí bude tolik, že bude málo těch, kteří se dokáží postarat o sebe i o ně. Pak různým způsobem systém zkolabuje, aby se z většiny příjemců podpor opět vypracovali k moci ti, kteří zavedou jiné mechanismy . Jako v Číně. "

Adolf (Mein Kampf):  "Boj o denní chléb nechává zhynout všemu slabému, nemocnému a nerozhodnému, zatímco boj člověka o samičku poskytuje právo k oplodnění, nebo aspoň jeho možnost pouze těm nejzdravějším. Boj je však vždy prostředkem k podpoře zdraví a odolnosti druhu, a tím je i příčinou jeho dalšího vyššího vývoje. Pokud by tento postup neplatil, přestal by jakýkoliv další vyšší vývoj, a dostavil by se opak. Neboť počet méněcenných oproti těm nejlepším neustále převažuje. Při stejných podmínkách udržování života a možnosti rozmnožování by se ta horší část množila tak rychle, že by lepší část byla následně nucena ustoupit do pozadí. Je tedy nutno provést korekturu ve prospěch těch lepších.

(...)

A zatímco se člověk pokouší vzpírat tvrdé logice přírody, upadá do boje se základními principy, kterým vděčí za existenci svého člověčenství. A tak musí jeho jednání proti přírodě zákonitě vést k jeho zániku. Z toho samozřejmě vychází skutečně židovsky drzá a stejně tak hloupá námitka moderních pacifistů, totiž "že člověk zdolává přírodu"! Milióny bezmyšlenkovitě tlachají tento židovský nesmysl a ještě si přitom namlouvají, že sami určitým způsobem představují tyto přemáhače přírody. "

*****

Domnívám se, že myšlenky slečny Štěpánky a pana Adolfa jsou pěkné svinstvo a že slečna Štěpánka se dostala do konfliktu se zákony České republiky. Žalovat za její názor ji nemíním, škodolibě se ale těším, co z této kauzy vyjde. Aby vlivné české periodikum podpořilo výběrem nacistický slint, to tu ještě nebylo.

 

 

Autor: Jiří Stodola | úterý 11.8.2009 14:12 | karma článku: 14,88 | přečteno: 2000x
  • Další články autora

Jiří Stodola

Štvanice na Halíka?

19.6.2013 v 12:56 | Karma: 26,43

Jiří Stodola

Putna do kartouzy

4.6.2013 v 12:24 | Karma: 17,60

Jiří Stodola

Katolická církev a potraty

7.9.2009 v 16:06 | Karma: 22,45