Významný produkt českých masmédií: Užitečný idiot!

Relativně velice těsný výsledek prezidentské volby nutí k zamyšlení. Schwarzenberg, tento  –  na rozdíl např. od Okamury  mizerně česky mluvící – kandidát na českého prezidenta totiž spáchal tolik sebevražedných pokusů, že jeho šance měly být téměř nulové. Alespoň pokud se považujeme za civilizovanou západní demokracii

Mimo jiné: korumpoval restitučního úředníka. Participuje na činnosti fašistoidní skupiny Bilderberg, zodpovědné za rozpoutání ekonomické krize. Jako člen vlády schválil vyšší DPH a tedy všeobecné zdražení. Podobně schválil církevní restituce, čili další zadlužení tohoto předluženého státu o více než 100 miliard. Svými výroky o Benešových dekretech vyděsil občany v českém pohraničí i české vlastence. Úplně se ztrapnil, poněvadž nedokázal řádně vykonat ani jednoduchý volební akt.

Přesto ho za svého prezidenta volilo 2 241 171 českých občanů (Zemana 2 717 405 a volit nepřišlo přes 3 451 000)! Jak vysvětlit tak vysokou úroveň občanského bezvědomí? Vždyť se hrálo o jejich osud i o osud této země?

Občan čerpá své informace zejména z masmédií a ta se chovají vlastizrádně. Občana tudíž vinit nelze, spíše naopak; prohra vlastizrádného aristokrata, byť těsná, dokazuje, že čeští občané zůstávají vlastenci.  Kdo zcela selhal jsou české elity, což nepřímo dokazuje výsledek v české a moravské metropoli, v Praze a v Brně (Schwarezenberg : Zeman  66,01 : 33,99 respektive 53,90 : 46,10).

Masmédia prokázala svou vlastizrádnost; všechny Schwarezenbergovy zápory byly bagatelizovány,zamlčovány, promíjeny, zlehčovány a eufemizovány. Agresivita havloidní Timurovy party, ovládající média, se zjevně stupňuje, což ukázaly např. útoky na Dejdara. Tato parta se bude nejspíše chovat jako spolek potížistů, permanentně zpochybňující jakékoli pro ně nepříjemné výsledky demokracie. Novinkou ovšem byla jejich orientace na mladé voliče s cílem učinit z nich užitečné idioty. Často se to dařilo: pohled na mladého člověka, pyšnícího se plackou s obrázkem senilního starce, jako svého favotita, byl vskutku tristní.

Přímá volba prokázala, že občané jsou vcelku moudřejší, než jejích elity „Černá hora“ místo novodobé Bílé hory, porodila myš. Podle  Kalouska prý zvítězilo estébáctví, lži, náckovství a xenofobie. „Je to jedna prohraná bitva, boj pokračuje,“ řekl prý kníže smutnící Lucerně. To je pro Českou republiku a její občany opravdu poplašná zpráva.

Takže na závěr jeden optimistický citát perzekuovaného českého občana, zasluhujícího úctu: „Příští prezident to bude mít velmi těžké. Země je vyrabována, ožebračena, lidé vykolejení, nejistí. A bude možná hůř. Bilderberg nám učinil nabídku, která se neodmítá, a jako každá zločinecká organizace nebere NE jako odpověď. Volbou Zemana jsme je možná klepli přes nenechavé prsty. Bohužel mají prostředky, jak přivést do kolen kteroukoliv zemi světa. Ukázali to v Řecku, Španělsku a ukazují to v mnoha dalších zemích. Musíme s tím počítat.

Svou vzpurnou volbou navzdory tlakům zahraničních sil jsme tak trošku (pozor, teď budu patetický) připomněli světu, že jsme potomky husitů. Myslím, že můžeme být na sebe docela hrdí.

Žádná stezka před námi nevede do ráje, ale vykročili jsme tou, která nás aspoň (doufám) nepřivede rovnou do pekla. A to je dobře.“

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: František Stočes | neděle 27.1.2013 22:07 | karma článku: 36,69 | přečteno: 2538x