Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

bezvedomi je volit cloveka, kterej je sprostej a je lhar. Ale to nikdy socanum nevadilo.

6 8
možnosti

A lze politiku dělat jinak, a přitom neprodělat republice poslední kalhoty?

6 1
možnosti

Vy jste nepochopil stále jednu věc - KS nebyl kandidát, stejně jako není předseda TOP09. Je to nastrčená mediální figura, protože koho jiného by měla podporovat mediální sféra (v německých a švýcarských rukou), než právě svého občana.

5 4
možnosti

A ze ta germanska konspiracni klika je tak neschopna, takrka jako padousi v pohadkach. Misto, aby si nasli jako loutku echt "cecha", tlacenkare typu Zemana, ktery bude burcovat Jiraskovske atavismy o slechte a Nemcich a takto vyhrali, tak tam neustale cpou nepochopitelneho slechtice - intelektuala ;-D

1 1
možnosti

Podle nadpisu - autobiografie ;-)

3 4
možnosti

Ještě teď slyším skřípot zubů od pravdoláskařů a je to škoda, že neumí přijmout demokratickou prohru. On ji neunesl ani opěvovaný pan Karel, když vyzval své soukmenovce k dalšímu boji ve stylu Fidela Castra. A nepomohla ani Národní kulturní fronta...

13 6
možnosti

To budete mit spis neco s usima. Nechcete si je vycistit?

3 5
možnosti

:-)   Souhlas! Dobře napsáno. Kalousek s KUbou v OVM kličkovali jak zajíci. Jímá jich hrůza i když se pořád hovoří o tom, že president nemá žádné pravomoci. Věřím, že Zeman po vládě půjde a nakonec to pochopí i někteří váhaví poslanci. Život je změna a to je fajn ! R^R^R^

14 6
možnosti

Pane Stočesi, myslím, že jste to celé jen nepochopil. Rozhodně nejste produkt českých masmédií. Jste produkt své vlastní hlavy. Kdybyste si v těch masmédiích někdy něco přečetl a pak to ověřil, nemohl byste napsat takový blábol. Na druhé straně oceňuji Váš smysl pro humor a sebekritiku v nadpisu. Ale nepleťte se - užitečný prostě také nejste.

9 10
možnosti

Pokud vypustíte takovýto blábol o (ne)českých médiích, pak na Vás přesně sedí titulek článku.

1 4
možnosti

Karma vám i novému presidentovi Miloši Zemanovi!R^!![>-]!!

15 11
možnosti

No husitským džihádem, který si nezadal s tím dnešním palestinským, bych se zase tak neoháněl...

4 6
možnosti

Tedy pane Šimoníku, já vím, že teď je "in" říkat, že husité byli vlastně lapkové a lupiči, ale je to hodně, hodně povrchní. A zjednodušené až k pláči. Že se hnutí na konci své doby zvrhlo v násilí, je jedna věc. Ale to, že na počátu stál ideál, čistý ideál pravdy a spravedlnosti, kvůli němuž byli lidé ochotni bojovat i umírat, to bychom měli vnímat jako ohromnou kapitolu našich dějin, na kterou můžeme být hrdí. Zvláště dnes! A nenechte se mýlit - Jirásek nebyl žádný "komunistický" autor, byl to profesor, historik, a v archivech i kronikách toho hodně nastudoval - na rozdíl od lidí, kteří dnes jen opakují to, co se právě nosí.

13 1
možnosti
Foto

Ten člověk je asi z Marsu. Páč tady asi tak 20 let nežil. Má krátkou paměť. Ono nejde o to kdo je ten hodný. Ono jde o to vybrat si mezi cizincem s vadou řeči a strachem o jeho zdraví a vlastencem kterej naslibuje hory doly aby mohl být s kamarádama u korýtka.

6 8
možnosti

na další kapitolu by pak vydali ti neužiteční;-)

6 5
možnosti
  • Počet článků 191
  • Celková karma 22,56
  • Průměrná čtenost 2103x
Publicista, externí komentátor někdejšího deníku Právo lidu. Člen ČSSD 1992-2018. Dřívější aktivity: Koordinátor družstevní skupiny při o.i. Alternativa zdola. Předseda o.s. Autentičtí sociální demokraté, vydavatel a šéfredaktor on-line měsíčníku NETSOCAN. (www.netsocan.cz).

Seznam rubrik